Beyazeller Kızlar çoğu kişi öneriyor . Kullanıp memnun kalan var mı ? Hangi modeli , markayı aldınız ?
bitterciko Beyazeller a101 den aldım dedim ne işe yarayacak bu sırf almak için aldım . 1,5 sene sadece onda uyudu 😂
Fadimehizz Beyazeller Benim arkdşm almıştı o verdi sağolsun onu kullanıcaz inşallah bebişim doğunca ve gerçekten bebekler çok rahat ediyor onda kesinlikle alınması gereken bir ürün.
Binnur-cam Beyazeller bende alıcaktım anne yanı portatif beşiğin içine koymak için bi tanıdık vardı o verdi sağolsun herkes çok memnun ama bakalım deneyip görecez ..
Pengu Beyazeller kuzum ben pahalı aldım sevibebenin . Ama bence marka farketmiyor . Eğimi olsn yeter💕
Beyazeller Binnur-cam Evet ya eskiden böyle bişey yoktu şuan herkes öneriyor ☺️Bende almayı düşünüyorum ama çok az kullanımı olsun da istemiyorum
bitterciko Beyazeller çok büyük değildi ama cidden çok para verip almaya değmeyen birşey hepsi aynı işlevi görüyor
Binnur-cam Beyazeller canım portatif beşik 1.5 2 yaşa kadar kullanılıyomuş iş görür bence ben extra yanımda taşımak için çantalı reflü yatağındanda aldımm 🫣
Beyazeller Binnur-cam Evet bende onu daha kullanışlı buldum 😊 Bir yere giderken de iyi olur bebişi ona yatırırız
1Gozde1Yusuf- 170 liraya uygun bisey aldm bende bakalm nasil olcak babynestli olanlar vardi pahali geldi zaten yatagn icine koyucam ona gerek yok djye dusundm
Beyazeller 1Gozde1Yusuf- Bende çantalı olandan almayı düşünüyorum , 570 tl ama her yere götürebiliyoruz , boyutları da diğerlerine göre daha büyük