Mavisim099 Merhaba kizlar ana kucagi olarak nasil birsey almak gerekiyor müzikli titreşimli falan mı Ve tavsiye edebileceğiniz marka ürün varmi acaba 🧡💋
esnyz14 Mavisim099 Ben daha araştırmadım ama en yakın arkadaşımın önerisi elektrikli ana kucağıydı daha kullanışlı olduğunu söyledi. Manuel de kullanmış biri olarak elektrikliyi önermişti eğer bütçe varsa bence de elektrikli ana kucağı daha kullanışlı olabilir. 🌼
Babyykmz Mavisim099 ben elele marka olan ana kucagini aldim. Muzikli kumandali telefonuda baglayabiliyorsun kademeli sallaniyor. 1900 tlye aldık trendyoldan simdilerde 2300 kusure cikarmislar aynisini e bebekte ve civildede gormustuk 3 bin tlye yakindi fiyati. Daha doguma cok var dün bir kurup baktik bayildim hem sinekligi falanda var baya begendim🙈 bebegimzde sever diye dusunuyorm 😅
Mavisim099 Babyykmz benimde doğuma var baya bende hem uygun hemde müzikli birsey almak istiyorum malum her zaman zamlaniyor hayırlı olsun sizede 😇
Sahnedekimadam Babybjörn muadili alabilirsin canım Ohyo, Mamma , merfbaby , tcherci hepsi kalite olarak birbirine yakın , bebek kendi kendini salladığı için gelişimine de destek oluyormuş🙏🏼💜
Sahnedekimadam Mavisim099 Yazdığım markaların hepsi trendyolda var sadece fiyatları farklı 😊 adlarını yazıp yanına ana kucağı yazarsan çıkar canım