Sakaryali54 Tatlisanne cok fazla oluyo 3 haftadir boyle iki gogsumun arasinda tak tak tak vuruyo sanki cikicak kalbim yerinden.bi de nefesimi kesiyo.bazende gozum bile karariyo Doktora dedm ialclrdan dedi ya da kardiyolojiye gt baktr dedi.ama can yakiyo bazen
Tatlisanne deletedmom6295 hamileliğimin basında bakılmisti doktorum normal demişti o zamanlar ama değişmiş olabilir mi aceba
deletedmom6295 Tatlisanne kaç haftalık hamilesiniz? değerler ayda bir kontrol edilmesi gerekiyor. düşük veya yüksek olduğunda çarpıntıya sebep olabiliyor. böyle sanki sıkıyorlar da bir an nefessiz kalıyorsunuz gibi oluyor mesela
Tatlisanne deletedmom6295 genelde yatarken nefessiz kalıyorum burnum tıkalı gibi oluyor demir eksikliğim vardı ondanda olabilir mi aceba 5 tane igne yapıldı demir için yeterli gelmemiş olabilir mi aceba 22 haftaligim bu arada
deletedmom6295 Tatlisanne genel olarak bir kan tahlili yaptırın mesela sabah 9 a kadar sağlık ocağınıza gidip bütün tahlilleri ücretsiz yaptırırsanız daha rahat fikir yürütülebilir
Sakaryali54 deletedmom6295 cok fazla oluyo 3 haftadir boyle iki gogsumun arasinda tak tak tak vuruyo sanki cikicak kalbim yerinden.bi de nefesimi kesiyo.bazende gozum bile karariyo Doktora dedm ialclrdan dedi ya da kardiyolojiye gt baktr dedi.ama can yakiyo bazen
deletedmom6295 Sakaryali54 soluma yatınca gün içinde 3-4 kez ben de yaşıyorum nefesimi kesecek gibi çarpıntım oluyır kansızlık ve tiroitim var mesela. başka bir sorun bulamadılar
Lamiya2 Bendede öle oluyo hatta bugünde oldu kalbim Baya atıyodu sanki biran nefessiz kalcam gibi 14 haftalığız