Selimetaskin Kızlar 26haftanın içindeyim bu gün kontrollüm vardı herşey normal çok şükür bebegim 1057kilo sizin nasıldı bu haftalarda siZce iyimi 🐣❤️👋
Neseyakut Selimetaskin 24 haftalık ken bebeğim 604 gr di. Bebeğimiz biraz ufak dedi doktor çok üzüldüm. 28 haftalık olacağız bu perşembe inşallah yawrum kilo almıştır. 4 gözle doktora gitmeyi bekliyorum
AyazAdamom Selimetaskin canım bizde 26 haftalık olduk ctesi kontrolümüz vardı 1150 olmuşuz doktorum biraz fazla gördü şekeri unu tamamen yasakladı normal dogum düşündüğüm için hızlı gidiyoruz dedi bakalım diyetteyiz 😅🙊
masisi Selimetaskin 25+6 da kontrolüm vardı 1022 gr cıktı şekerden dolayı irileşmiş bebeğim diyet yapıyoruz 😑
Albatros3501 Neseyakut kuzum benim de 24.haftada 660 gr dı doktor gayet iyi dedi. Ben zaten çok kilo almasını istemiyorum sezaryen mecburiyetini ortadan kaldırmak içinn...
Burcinkmslgl AyazAdamom Doktor bana yasaklamadı birşey ama acaba benim bebeğimin normal mi haftasına göre 1 hafta önden gidiyor dedi bebek canım
AyazAdamom Burcinkmslgl benimkide bir hafta önden gidiyor canım 1600 g masallah seninkide topaç 😊 doktorun ne dediyse o tabiki
zge_frdi Bebeğin kilo almasını istiyorsanız yumurta süt kuruyemis muz maden suyu tüketin derim ben okuduklarımla bunları yedim cok şükür 27 haftalığım 5 kilo aldım bunun 1060 ı bebeğim🙈