beyaz00pptya1 Kızlar selam testime bakarmısınız . Şimdi ben en son 30 ocak ta adet oldum bir hafta sürüyor ve hala olamadım bugün de lh testi yaptım böyle çıktı çatlama olmuşumdur sizce yada ne yapsam akıl verirmisiniz 🌸
Pptyaa beyaz00pptya1 testi göremedim ama pozitif ovulasyon testi de gebelik olduğunu gösterebilir sizinde adetiniz baya geçmiş hamile olabilir misiniz :)
Sehrazatt beyaz00pptya1 merhaba bende ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim bir gebelik testi yapmanızı tavsiye ederim
Pptyaa Saby06 beyaz00pptya1 bende ovulasyon testi ile hamile olduğumu öğrendim bencede bı gebelik testi yapmanda fayda var
Patito__ beyaz00pptya1 cnm 30 ocaktan bu yana cok zaman gecti yani bence obulasyon deilde bir hamilelk testi yapın. Ovulasyon testine adetinizin bitiminden 2. Gunu baslayin.
Saby06 beyaz00pptya1 eğer öyleyse hamilelik testinin pozitif çıkma ihtimalinin de sinyali olabilir bu
Saby06 NursemaHasanmBas inşallah hayırlı haberlerini de aliriz canim rabbim tez zamanda bı bebiş nasip etsin sana 😘😘
Pptyaa Saby06 sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim gebeliğim devam etmedi şimdi tekrar istiyorum banada dua eder misin☺️🤲
Marulkafa1 Saby06 öncelikle tebrik ederm ins sağ salim kucaginza alirsnz belirtilerinz nelerdi ne kadr bı gecikmeniz oldu