Essraanil Arobselmar evet dönemiyorlarmış bundan sonra😄en hayırlısı olsun inşallah hakkımızda sağlıkla gelsinler de her doğum şekli kabulümüz inşallah😍 birbirimize haber verelim süreci😍🙏🏻
Essraanil _mmmmellek ne güzel ya keşke benim doktorum da tam desteklese normali😄 benim de yarın kontrolüm var 35+1 olcaz bakalım ne diyecek doktorum🙄son günler artık inşallah hayırlısıyla 37 yi görsek
Essraanil _mmmmellek zarla alakası olmuyor tek yumurtaysa tıpatıp benziyolar benim de zar var ama tek yumurta ikizleri😍
Gny18 _mmmmellek evet aralarında zar vardı. Kese aynı ama amniyon sıvıları falan ayrı ayrı oluyor. Haliyle ikizden ikize çalma durumu da olmadığı için risk biraz daha azalıyor. Sağlıkla selametle al kucağına inşallah. İlk doğdukları zaman 4 5 gün karıştırdım ben. Kollarına takılan mavi bilekliği 1 hafta çıkarmadım sonra alıştım. ☺️
Essraanil _mmmmellek @Arobselmar kızlar bana gün verdi 36+1 e gün veriyordu 24 mart ben de madem 23.03 olsun dedim tam 36 da geliyor inşallah kuzucuklarım🥺🙏🏻
mistocookie _mmmmellek 33+5te 2200dü, dün yine gittik 34+4, aynı dedi… butun gece ağladm tabi.. 1 hafta sonra yine kontrole gidicem, bir tık suyum da azalmış
_mmmmellek Essraanil yaa Allahımmm duygulanıyorumm hepimiz doğuyorruzzz 🥲🥲🥺🥺 Salıkla all paşaları kucağına güzel anneee 🥺🥺 ❤️❤️
Arobselmar Essraanil ayyy hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah 😍 nasıl karar verdiler 36ya? Ben bugün Nst için gittim doktorum 36+0da tekrar usg bakacak 36+4te de özele gidicem gün almak için muhtemelen 37+0ye verecek. Tabi bebeler dayanırsa 🫢
Essraanil _mmmmellek ah kuzumm sen bana sor nasıl duygulandım anlatamam🥺 çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah çok dua edin bana 🥺🙏🏻
Essraanil _mmmmellek özelde biri 2600 biri 2500 çıktı ama çok güvenemiyorum o kadar olamaz.perinatolojide ikisi de 2400 çıkıyor inşallah girmezler🥺
_mmmmellek Essraanil sıkma canını sağlıklı olsunlarda kilo her türlü alırlar zaten.Buraya yazmayı untma hikayeni❤️
Arobselmar Essraanil nefes almakta sorunları olmazsa girmezler merak etme 😍 haftaları çok çok iyi alıp evine geçersin 🙏 özelde mi olacak doğum? Spinal anestezi mi dediler epiduralli mi olacak ben de heyecanlıyım 🥹
Essraanil Arobselmar çok fazla ağırlaştım ben canım doktorum bugün görünce acıdı sanırım😄 yoksa sancım ve açılmam yok aslında inşallah erken karar vermemişizdir.37 çok çok ideal tüm gelişimlerini tamamlamış olurlar Allahın izniyle haberlerini bekliyoruz😍
Essraanil Arobselmar ah amin inşallaaahh canım tek temennim sağlıkla alıp eve dönmek🥺🙏🏻 Epidural olcak dediler bugün görüştük anestezistle. Araştırma hastanesinde olucam inşallah perinatoloji doktorum yapıcak😍
Arobselmar Essraanil ben de dayanamamaya başladım ama dişimi sıkıyorum. İnşallah çok çok güzel geçer ben devlette oldum takiplerimi ama doğumu özelde yapalım dedik. Bakalım bizi neler bekliyor 🥹