Arobselmar _mmmmellek benim 34+6 da ölçüldü. Birine 2300 birine 2700 dediler. 2300 olan bir hafta geride 2700 olan iki hafta ilerde dediler. Normali 2500 falan sanırım, ortası 😀
Arobselmar Arobselmar bu arada biz de eşimle minyon değiliz, sizle benzer sayılır ben 1.74üm eşim 1.83
_mmmmellek Arobselmar kız ikizin önde olmasına şaşırmadım değil bünyeden aslı maşallah çok kücük de değiller büyükde değiller salıkla kavuşalımda bebeklermize formda ikiz gebe kalmadı hepisi doğurdu 😂😂
Gamzezorba14 _mmmmellek Merhaba dün kontrole gittim tam 35 haftalık oğluşum 2.500 gr dedi doktorum gayet güzel kılosu dedi
Arobselmar _mmmmellek sorma biri aldı başını gidiyor en başından beri 😅 plasenta tek olunca öbürü çok küçük kalır mı dedim ama o da çok küçük kalmadı şükür Sahiden kimse kalmadı sıra bize geliyorr 👀
_mmmmellek Sevvl inşallah kuzum onlar güçlü annenin güçlü kızlarıııı hiç merak etme biran önce toparlayıp çıkacaklar ❤️🦋
Essraanil _mmmmellek @Arobselmar ay kızlar ileri haftalarda ikiz annesi biz kaldık heralde sıra bize mi geldi ne dersiniz öyle elim yüreğimde🥺🙏🏻 İnşallah biz de sağlıkla zamanında doğururuz
Arobselmar Essraanil amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 🤲🏼 bir yandan 37ye kadar dursunlar istiyorum bir yandan artık bitsin istiyorum 🥲
_mmmmellek Essraanil evet yaa hrpisi doğrudu inşallah bizde zamanında alırız kucaklarmızaaa @Arobselmar @Essraanil ben 35+3 günlük oldum karnımın altında ağrılar başladı inşallah 36 ya yete bilirim🥺
gizem3435 belinay41 boyu ile ilgili net birşey söylemiyorlar tablodan bakıp söylüyorlar ortalama şu kadar diye. O yüzden kesinliği yok diye önemsemiyorum.
Essraanil Arobselmar tam olarak bennn🥲 geceleri çok zorlanıyorum ahlanıyorum yeter bu kadar diyorum bir yandan merak ediyorum nasıllar kime benziyolar vs😄 sonra diyorum Allahım dua olarak kabul etme biraz daha dursunlar diyorum😄 bakalım ne zaman sürpriz yapacaklar😍🙏🏻
Arobselmar Essraanil bi dahaki kontrol ne zaman? Beni 36+0da çağırdılar artık doğum için gün verilir diye düşünüyorum. Aslında hep devlet perinatoloji takipliydim ama 36yı geçirirsek özelde doğum yapmayı düşünüyorum
Essraanil Arobselmar ben her hafta gidiyorum artık cuma günü kontrolüm var belki bana da verir gün doktorum ben ısrarla normal doğum istiyorum inşallah nasip olur🥺🙏🏻