Gokce35- Kızlar ilk gebeliğim ve biraz tecrübesizce soruyorum bebeğinizde kullandığınız ıslak mendil hangisiydi hangisi iyi geldi bebeğinizin cildine
Binnur-cam Gokce35- benimde ilk gebeliğim canısı baby turco bez aldım ama ilk zamanlar temizleme bezi kullanın ıslak mendil sonra kullanırsın diyolar bende oyüzden bolca bebek temizleme bezi aldım suyla ıslatıp temizleriz
Silaaa_2 Gokce35- ilk başta ıslak mendil çok zararlı olur yeni doğan için alerji yapar cildine ağız silme mendili kullan bence ama yeterli olmuyor dersen yumuşak bir bezi ıslatıp ılık suyla öyle silersin kullanırsın sonraya dogru bence ıslak mendil kullan derim ama ileri doğru tercih edeceğim ıslak mendil de turco baby zeytin yağlı güzel
Pamukbebegimm Gokce35- oğlumda ilk aldığım paket chiccoydu.Sonra uzun süre Prima kullandım 15 ay kadar.Sonra da ne denk geldiyse çünkü pişik olan bir çocuk değildi ☺️ şimdi de Prima premium care aldım 6 paket,3 tane de sleppy yenidoğan var Prima bitince diğerini denicem pişik yapmazsa devam yaparsa primaya döneceğim
Gokce35- Binnur-cam temizleme pamuğu alicam ama mecbur kaldığım durumlar için soruyorum mesela doğumdan sonra hastanede kullanmam için
Beigebaby Bende henüz hamileyim ama doğum yapan arkadaşlarım ilk önce pamuk kullanman lazım diyor , o yüzden pamuk kullanıcam ilk önce , daha sonrası içinde sleepy yeni doğan aldım arkadaşlarım yine onu tavsiye etti
Gokce35- Beigebaby çok kararsızım bir Molfix izotonik sulu baktım yorumları iyi değildi bir baby turco doğadan baktım o da iç açıcı değildi bilmiyorum 🤷
Sahnedekimadam Yenidoğan için ıslak mendil kullanılmaz canım, e bebekte temizleme mendilleri indirimde şuan , kap hemen 😊
Gokce35- Sahnedekimadam temizleme mendilini Alicam ama hastanede ya da bir yere gittigimde temizleme mendilini kullanmak biraz zor olur gibi geliyor
Binnur-cam Gokce35- aldığın bebek bezinin markasından alabilirsin ben baby turco alırım onuda yıkayıp kullanırım öyle planlıyorum
Beigebaby Gokce35- ben bezini molfix aldım ama ıslak mendilde molfix bir tık pahalı geldi sleepy güzel diyince çevremdekiler sleepy aldım
Gizzgzz Gokce35- waterwipes bak içeriği en temiz olan o ben dışarıda kullanmak için waterwipes evde kullanmak için ise temizleme pamuğu aldım
Beti_07 E bebekten uni baby’nin hem yeni doğan ıslak mendilini aldım, hemde temizleme pamuğu aldım. Trendyoldan da ıslak mendil kapları satılıyor temizleme pamuğunu kabın içine su koyup yanımda da taşıyacağım.
Gokce35- Beti_07 temizleme pamuğu alicam da ıslak mendil de dışarda işime yarar gibi ama bebeğime de zarar gelsin istemiyorum
Binnur-cam Gokce35- ben normal zamandada baby turco kullanıyodum yeni doğan alim diyorum çoğu kişi güzel diyor dene istersen canım
Gizzgzz Gokce35- Türk malı değil ama trendyol hepsi burada e bebek heryerde var amazon da da var en temiz en saf ıslak mendiller içinde 1. Sırada bu