Hazalaskin Sltncnz 41 haftalık Doğum yaptım toplam 8 kilo almıştım ilk 4 ay yani 16. Haftaya kadar zaten kilo alımı olmuyor normalde 16. Haftadan sonra 1,5 kilo aldım her ay. 52 kilo ile hamile kaldım 60 ile Doğuma girdim. Bence biraz hızlı olmuş çok değil ama hızlı çünkü şimdiden sonra alışın artacak
Hazalaskin Sltncnz bunu sıkıntı stres etme sakın kendine geç kalınmış değil yaparsın dikkat edersin bundan sonra
kimsiniz Sltncnz herkes farkli bir donemde aliyor ki bende son zamanlar hizli aldim. 34ten beri her hafta 1 kilo aldim
yagizegemom Sltncnz ilk 4 ay ayda 1 kilo alarak devam ettim sonra cozuttum 36+6 dayım 20 kilo aldım🫠 boyum uzun olduğu için kötü durmuyor ama ben aşırı ağır hissediyorum kendimi taşıyamıyorum artık🥲
Gln0110 Sltncnz azar azar aldım bi anda almadım zayıf başlamıştım aslında 57 kiloyum şu an ama bazılarına normal geliyor bazılarına çok, son aylarda daha fazla alınır diye çok dedi sanırım. Toplamda 9-10 kg almayı bekleriz, en fazla 12 dedi
Aynenkanka Sltncnz diyet yapıyorum ben gebelik şekerim var o yüzden almıyorum, bu kilo da diyet öncesi aldığım
Daisy0000 Sltncnz 25teyim 7.5/8kg aldım.Zayıf başladım o yüzden çok sorun etmemeye çalışıyorum ama çok