Minis122 Hanimlar bebegim icin muslin battaniye alicam ama boyut kac kaca alsak ideal olur tecrubeli anneler yardimci olabilirmi
Silaaa_2 Minis122 Bende henüz almadım görselleriyle beraber hangisi daha iyi kaliteli hangisi iyi olur atarsanız sevinirim 😊
Nilsss1907 Minis122 https://wheeppo.com/ İnanılmaz güzel hem uygun hemde istediğin ölçülerde seçim yapabilirsin fiyatta çok uygun. Bizim 40 mız çıkacak okadar işime yarıyor ki geçen 3 tane burdan söyledim muhteşem geldi tavsiye ederim.
Minis122 nur34_ trendyolda bakiyorum şimdide 75×75 gordum 80×100 gprdum bid yaz bebegi olacagi icin sarmak icin msulin istiyorum. Çiçek sepetinde falanda var.
mercimekkoftesi1 Ben kızıma 5 tane 120×120 almıştım çok kullanışlıydı. Denize gittik havlu gibi kullandım, uyuttum battaniye niyetine kullandım, ek gıdaya geçtik sofra bezi gibi kullandım 😅
Minis122 mercimekkoftesi1 oh masallah cok amacli olmus beninde temmuzda dpgacak kalin almal istemiyorum bu yuzden nerden aldiniz acaba agazadan mi bebek magazada baktim cok kirikti hosuma gitmedi
mercimekkoftesi1 Mommyslab 5in1 müslin organik kundak ve bebek örtüsü var trendyolda düşünüyorsanız ondan alın. İçinden bi tane müslin örtü, önlük, eldiven, ağız mendili çıkıyor
mercimekkoftesi1 Minis122 bnm kızımda temmuzda doğmuştu o yüzden bende çok tercih etmiştim hiç pişman olmadım. Trendyoldan almıştım ben hepsini.
cevizkurdu Gardropstan moobebe1 diye bir sayfa var Müslin örtüsü 95*85 ölçülerde ve ağız mendili filanda var, ben oradan aldım fiyatlarıda uygun kumaşı da güzel geldi isterseniz bir bakın ☺️