Hilalrumturk Bugün çok az hareket etti sola yattim biseyler yedim yok sırtını falan mı döndü acaba epeydir de hissetmiyorum
Arzum_aktn0 Hilalrumturk 31+ 6 yız aynı durum sabahtan beri bende de var. Şuan soluma yattım bekliyorum bakalım
Mervegvn123 Hilalrumturk benımde oyle canım ama bizimki keyifci ben alıştım artık 2 gunu buluyor bazen saatlerı var gece 1-2 de baslıyor genelde uzandıgımda yapıyor telaşlanma hareketlı saatlerını takıp et
efeninannesiii_ Hilalrumturk ara sıra az hareket ettiği günler olabiliyor. Gün içinde 10 hareket saydıysanız sorun yok
Hilalrumturk El123 çikolata yedim meyve hazırladım onu yicem bide Allah’ım bı vakit gelse sağlıkla alsak kucağımıza insani korkutuyo
minikoglumuz Hilalrumturk sabah hissettim aslında ama güçlü değiliz bide tembeliz biz doktorum kafana çok takma dinleme kendini demişti
mercimekkoftesi1 Bugün biraz fazla hareket ettiyseniz uyuyordur belki. Meyveyi de yedikten sonra biraz uzanın 10 dakika bekleyip tekrar elinizle bi karnınıza hafif hafif pıt pıt yapın. Muhtemelen tepki verir 🥰
Hilalrumturk minikoglumuz benimde öle çok hareketli bı bebek değil hele ilk hamileliğim günde bir iki kipirdardi 😂yaşam belirtisi verirdi sadece çok şükür bu hareketli ona göre
Hilalrumturk Arzum_aktn0 hersey de de hastaneye koşmak istemiyorum ama insanı kokrutuyolar gerçekten rahatsız olsun kipirdasinndiye yarım saat sırt üstü de yattım 😀ama yok şükür şimdi kipirdardi minik hanım
Arzum_aktn0 Hilalrumturk bende bekledim bekledim oynaşırken sinirlendirdim sanırım 😂 attığı tekme canımı yaktı 😂😂
Melekgul Haftamda tam 1 haftadır hissetmedim çok az hissettim onu da bağırsak guruldaması diye düşündüm. Bugün 30. Haftama girdim dayanamadım doktora gittim Bi şey mi oldu diye çok şükür yoktu kalp atışını dinledim rahatladım sırt üstü yatıyordu
Melekgul Yani tatlı şeyler de yedim sürekli soluma yattım elimle karnıma da vurdum uyansın diye yok cadı kızım ses vermedi illa doktora götüttürdü beni
Melikenefes Bebek büyüdüğü için alanı daralıyor bundan kaynaklı hareketlerinde bazı azalmalar bu haftalarda normal olarak kabul ediliyor benim kızda aynı ☺️
Mnur123 Hilalrumturk 29+1 haftalığım benimde bi gün çok hareketliyse diğer gün çok durgun yani dürte dürte hareket ettirdiğim günler oluyor. Mesela bugün baya az hareket etti bence normal. Hiç hareket etmemesi normal değil