Semila Az önce düştüm kızlar karnımı koltuğun kol koyacak yerine çarptım biraz uzandım dinledim kendimi çok şükür bebiş hareket ediyor . Yarın sabah erken randevu aldım doktoruma ama panik oldum gece fln bi sorun olur da farketmezsem 😭😭 Allahım korusun 🙏🏼 33.haftamız çok korkuyorum
Cansuercan Semila kuzenimde düsmüstü hamileyken doktoru tatli bisi ye uzan bebek hareket ediyosa sıkıntı tok demisti canm belki icini rahatlatir :)
Laayla Semila benim annem bana hamileyken merdivenden uçmuş karnının üstüne düşmüş ve ben 26 yaşındayım sıkıntı yok😂
BabyDrs Semila ben 7 basamak merdivenden düştüm kolum incildi belim Morardı ama şükür bebeğime bişey olmadı kuzum içini ferah tut onu melekler korur😍❤️😍
Elifasell Bebeğin hareketlerıne göre kendını ayarla kendını korkutup strese sokma inş bir sey olmamıştır hareketlerı eskısı gibi düzenlimi degıl mı onu anlamaya calışırsan da stres olur tepkı alamazsın o yuzden rahat ol en onemlısı bu
Setenay Bende hamile olduğumu unutup yatakların üzerine zıpladım yüz üstü. Havada kalınca aklıma geldi 😂😂 37.haftama girdim
Melhaercan Semila canım bende düştüm öyle bişey yoktu eve geldim 2 saat sonra kanama oldu acil doktorumu aradım gittim ve düştüğüm yerde kanama alanı oluşmuş 😒 çok. Dikkat et lütfen hiç ağrım yoktu şükür ama o kanama mahvetti yolda düşüp bayilmisim karnimin Sol tarafına
BehiyeGrel Semila allahım korusun sakınsın duam senle rabbim yardımcın olsun 🤲 İnşa allah bişey olmamıştır🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Korkma dua et sabaha doktora gidince ferahlarsın 🤲
SaniyeBektaYazc Semila korkma canım allahın izniyle bişey olmaz gnlünü ferah tut ben 29 haftalıken trafik kazası geçirdim arabam ters takla attı karşı şeride savruldum sağsalim çıktım ambulansta bebeğimle konuştum karnımı sevdim hareket ettiği an dünyalar benim oldu hareket ediyosa hiç korkma allah büyük 🙏
Ssmerve Semila Rabbimin izniyle bisey olmaz ayetel kursi felak nas oku abla elini karnına koy bisey olmaz melekler korur meleğini sen yüreğini ferah tut vesvese verme kendine sen kötü düşündükçe kötü şeyler çağırırsın iyi düşün iyi olsun Rabbim hayırlısıyla evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı geceler ❤