Yagmurben Minikkoalam13 ben daha ilk aylardayım. Eşim almış. Ama tereddüt ettim. Çiğ et yok sonuçta ondan sorayım dedim
ArvenMom Keşke arama yerine çiğköfte yazsanız cevabı alırdınız sürekli aynı post gına geldi bulgur salça size ne yapabilir sanki hastalık bu hamilelik saçma .
Zeynepozcan Yagmurben başkalarının doktorunun yorumuna göre hareket etmek yerine kendi doktorunuza sormanız sizin açınızdan daha sağlıklı olur sonuçta her gebelik aynı değil .
balimiscat 5+4 te ilk kez doktora gittiğimde doktorum etsiz çiğköfte yiyebilirsin iyi pişmemiş şeyler tüketme dedi bişey olmaz Allahın izniyle ben nerdeyse her gün yemek istiyorum böyle ekşili acılı şeyler canım istiyor 🤤🥲
Yagmurben Tamam arkadaşlar herkesten aldım cevabı teşekkür ederim. Bu kadar çiğköfte konusunda soru sorulduğunu bilmeden yazdım buraya. Çoğu insan sırf ezmek için yazıyor. Ne kadar üzücü. Halbuki burası her konuda danışma yeri.
Minikkoalam13 Yagmurben üzülme bence boşver 🥰 tavsiyeleri uygulayıp uygulamamak sana kalmış tabikide danışabilirsin inan hiç bişey bebeğinden ve senden önemli değil 🥰