Esoo0698 Daha 16 haftalık hamileyim ve şu baş ağrımı ve baş dönmemi geçiremedim zaten normaldede başım dönüyor ama hamileyken arttı resmen yürürken bile başım zongluyor napıcam bilmiyorum gerçekten bıktım bu ağrılardan 😭
Findukli_Lokum Esoo0698 tansiyondan olabilir, benim düşük olduğu için devamlı baş dönmesi halsizlik yapıyor
DnzTnr Esoo0698 kan değerlerinde düşüklük olabilir benim ki demir eksikliginden oluyordu kan ilacı içmeye başlayınca geçti
Kbb25 Benimde 8+2 basım 2-3 gündür ağrıyor kafama soğuk buz koyup kaldırınca iyi geliyor akşamları daha cok ağrıyo zaten gündüz iyiyim ne hikmetse bel kasık ağrımda gece geliyor kasık değilde bel ağrım özellikle rahim büyüdüğü için sanırım
Kbb25 Benimde 8+2 basım 2-3 gündür ağrıyor kafama soğuk buz koyup kaldırınca iyi geliyor akşamları daha cok ağrıyo zaten gündüz iyiyim ne hikmetse bel kasık ağrımda gece geliyor kasık değilde bel ağrım özellikle rahim büyüdüğü için sanırım