beyzacmvrc İsimli tulum, eldiven şapka penye battaniye bide yastık kılıfı yaptırmak istiyorum da güvenilir mi çiçek sepeti nde satışı var normal kendi sayfaları var Instagram sayfaları da var
sblyzl beyzacmvrc ben instgramdan yaptırdım işlemeli henüz gelmedi ama ilgiliydi satıcı görseller kaliteli duruyordu bay araştırıp yaptırdım e uygun bu sayfa oldu ela_bayb_tasarım
Mine-9 Ben istegramdan yaptırdım çokta memenunum valla kumaş kalitesi de mükemmel sennakisevi bu sayfa bikere bakın derim
beyzacmvrc Mine-9 evet o sayfayı çok beğeniyorum zateb ama fiyatlar nasıl Biraz pahalı gibi duruyor nasıl yaptırdınız siz
Mine-9 beyzacmvrc Benn açıkcası bütün ihtiyaçlarımı bebehimle ilgili hep indirim takip ettim gereksiz şeyler almadım o yüzden fiyatı koymadı şöyle ki ben müslin örtü eldiven şapka birde zıbın tercih ettim 400 TL ye yaptı evet pahalı ama şöyle bir durumda var sonuçta bana Özel yapıyor istedihim gibi tasarlıyor ve kumaş kalitesi gerçekten hem yumuşak hemde kalın tavsiye ederim yani
beyzacmvrc tugcee0 bu sayfaya baktm canım hep baskı yapiyo galiba Ben nakış düşünüyorum daha çok ama fiyat farkı çok fazla olursa baskiya donucem
beyzacmvrc Mine-9 aynen bende öyle indirimden aldım hep kuponlarla falan Yastık battaniye ve tulum set istiyorum bende sen nakis evine sordum bakalım kaça yapar
sblyzl beyzacmvrc ben 10 lu istemedim gereksiz geliyor bana halası e bebekten almış zaten bi set tulum eldiven şapka battaniye ve yastık kılıfı yaptırdım 620₺ tuttu resim nasıl atabilirim bilmiyorum ki 🤦🏻♀️
beyzacmvrc sblyzl ay çok güzel olmuş maşallah 😍😍 güzel günler de kullansın inşallah sağlıkla gelsin ♥️♥️ Şen nakış evine mi yaptırdnz onun işçiliğine benzettm
sblyzl beyzacmvrc Allah razı olsun hepimiz sağlıkla zamanında alalım kucaklarımıza hayır ela tasarım sayfayı yukardaki yorumlara yazmıştım 820₺ diyen bile oldu bu sayfa iyi fiyat verdi ben biraz fazla araştırıyorum 😂