Burcu395 Dolphin16 aynen öyle canım o kadar güzel özetlemişşin ki annelik yasanabılecek en guzel duygu bu güzel dualarının hepsine içten bir amin
icorik Freefam ben doktora sordum var dedi. Sonuçta genlerin kalitesi beslenmeye, strese bağlı olarak değişir. Sigara bize bile zararlı küçücük daha bebek bile denilmeyen varlığa tabi ki zararı olur.
Burcu395 icorik evet bana da var dedi arkadaşım zeka geriliği öğrenme güçlüğü ne ararsan davetiye çıkarıyor bunların riskini arttırıyor herseyden önce cocukta gelişim geriliği oluyor dedi doktorum da bursanın cok ıyı bır doktoru
icorik Ne olursa olsun bırakmak lazım o çocuğun hakkına. vebaline girmek anlamına geliyor. Biraz nefsimize hakim olmalıyız.
goncacan gencanneecikk insallah canim benim karin cevresi 5 gun geriden geliyormus direkt sigaradan mi diye dusundum zar zor 5e dusurebildm
gencanneecikk goncacan bilmiyorum şimdi onu doktor söyler ama benimkinin de gelişimi ileride 10 gün fln neden kaynaklı bilmiyorum
Melikehllderin Sinem0758 bende bırakamıyorum azaltmaya ugrasicaz , yasak olunca insan daha fazla istiyo Allah yardimcimiz olsun vicdan azabından mahfoldum