hbm35 Tugce_98 yaşıyorum şu an 20. Haftaya girdim kabızlık sorunum başladı ben kuru kayısı yiyorum bol su içmeye çalışıyorum
Ginger_ Tugce_98 bana doktorum magvital şase verdi maşallah her yemekten sonra tuvalete çıkarıyor doktorunuza sorup kullanın derim magnezyum zaten hamilelikten önce de kabızlık sorunu olan biriydim şükür daha hiç olmadım bu işe yarıyor
MadameHappy34 Tugce_98 Magnezyumlu kalsiyumlu su var 3-4 gündür onu içiyorum kabızlık sorunum halloldu. 😬👌1-2 haftadır çok zorlanıyordum kayısı olsun erik olsun hiç bir işe yaramamıştı.
Beratcan MadameHappy34 canım bende de aynı sorun başladı nerden bulabilirim bide içersek bebeğe bı zararı olurmu
MadameHappy34 Beratcan https://kursunsu.com//urun/kursun-su-10-litre. Bu site de var bir bakın isterseniz ve ben doktoruma sordum içebilirsin dedi.
Sevgi-88 Tugce_98 sabahları aç karnına ev yapımı yoğurt yiyin inanın çok işe yarıyor.ben her sabah yiyorum Elhamdülillah geçti ilk aylarda bende çok çektim.😢
Smootie Tugce_98 herseyi denedim ilaçta dahil hiçbiri fayda etmedi kefir çözdü işi aksam yatmadan bir su bardagı iciyorum sabahları direk tuvalete kosuyorum
sema_nur68 Tugce_98 ben beslenmeyi değiştirerek çözemedim maalesef. Hormonlar kaynaklı olduğu için bir şey değişmez dedi doktor. Şurup verdi onla biraz çıkabiliyorum