Esraliiii bademli_puding maşallah daha büyük gibi duruyor bebiş sağlıcakla gelsin fizikler yıkılıyor 🧿🌺
Esrahmet Esraliiii kaç yaşındasın 😊 bende ilk kızımı 29 yaşında dogurdum şuan 33 yaşındayım galiba yaşın çok etkisi var haklısınız
yagizegemom Siem24 bende dün acile gittim 🫠 pazartesi kontrolüm var kaç kilo olmuş minik doğum nasıl görünüyor canım🐣
Siem24 yagizegemom 3200 civarı dedi canım benim 2. Doğum o sebepten sezaryen olacak. 38+4 te gireceğim 23/03/23 te tabi o zamana kadar gelmezse çünkü altta çok baskı ve ağrı hissediyorum. Senin miniğin durumu nasıl ☺️
Esraliiii [silindi] bi tanecik kızım var ama kızım abilerine sahip çıkacak gibi tabi bir yere giderken mini sürü gibi 😅😁
Senle1 usenmedimyaptimbirvelet ohooo o neki benim büyük oğlum normal dogumla geldi 19 aylık şuan küçük oğlum sezeryanla geldi 5 aylık şuan ve bugn iki bcuk haftalk gebe oldgmu ogrendm 🤣🤣🤣🤣
Saglamcemile Esraliiii canim benim belli degil cınsıyeti ama midemın altı dolu gıbı yani gögsumun altında gıbı cocuk hangi cınsıyet te böle oluyorkı bilgin varmı 😍😍😘