Mervegvn123 Yagmur001 adam bana kocanın fiziğine bak sonra aldatıldım diyorsunuz dedi bende alırken gözü körmüydü sizin gibi olsa aldatmadan ben boşardım onu dedım yanı doktorun dili çok önemli evet sağlıgımız ıcın söyleniyor ama babamın oglu değil hadlerini bılecekler
Yagmur001 Mervegvn123 aaa aaa doktorun dediği lafa bak ne kadar ayıp ve terbiyesizce. Bu kadarıda olmaz yani. Bi tane çarpcan ağız üstlerine :) işini yap karışma yani gerisine.
1Gozde1Yusuf- Esmeh sen olsan kilo verir oyle hamile kalmayi dusunurdn ! Belki polikistikover rahatszligi var hamile kalan birinin onu gecirip ayni ay tedaviyle hamile kaldi ve kilolu napican ona da bu alayci yorumumu yapican ? Git baska postlar da kendine sukret burda insanlarin uzerinden kendini rahatlatma
Erden37 1Gozde1Yusuf- Aynen öyle canım bende pcos+insülin direnci vardı. Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi görüyordum aynı zamanda diyetisyene gidiyorum. 125 kilodan 115e düştüm ummadığım bir şekilde de geçen ay hamile olduğumu öğrendim 8 haftalık olucak inşallah diyetisyenede devam ediyorum. Evet bizde bilirdik kilolu kalmamayı ama herkes zayıf olacak diye bişey de yok kilolu olduğumuz için sürecimiz diğerlerine göre belki daha zorlu geçicek ama bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki Kilo alınırda verilirde canımız sağolsun. 🌸🌸
Esmeh Mervegvn123 bacım sen beni anlamadın galiba ama sana anlatmak için uğraşmıycam çünkü aklın almıyor anladım.
Mervegvn123 Esmeh ben senı gayet guzel anladımda senın egonu tatmın etmeyince benle akıl oyunu oynamaya sen çalısıyorsun burda cesaretli insanlar var senın yerin değil hadi bakalım
1Gozde1Yusuf- Mervegvn123 cok sinir oldum bi yerde kistirip bi pataklasak iyi olcak🤣 gerci kiloma laf eden herkesi oyle yapasim geliyoda :) valla guzelligimz yeter aman bosver🤣
Mervegvn123 1Gozde1Yusuf- ben kıloma takıntılı değilim bebekkende kılolu dogmusum cocukkende boyleymısım yok anam ben zayıf olmayı beceremiyorum aynaya baktıgımda görüntünün de farkındayım ama kıme neee güzel bir uslupla soylenseydı kaale alabılırdım 😂
Esmeh 1Gozde1Yusuf- ne alaka ben alay etmedim ki sadece kendi düşüncemi söyledim siz lafı nerenizden anlıyorsunuz bilmiyorum.
1Gozde1Yusuf- Mervegvn123 herkes kendi onunden yiyip herseye nane olmasin bacim :) ben ona kiziyorum ya biz sizin zayif olmaniza aaaaaa siska diyomuyuz hayir :) valla kocam begenmis sevmis almis kilomla bile kacina tas cikaririm da neyse😁
1Gozde1Yusuf- Esmeh cesaret isi😁 bu ne ?? 😄😄😄😄 bu nedir ???? Insanlarin belki hassas noktasi bu yorum alay oluyo 😄😄😄 bu emoji onu gosteriyo
1Gozde1Yusuf- Once sunu anlayin kilolu olmak zayif olmak kisinin kendi istegi veya rahatsizligi olabilir bu hic kimseyi ilgilendirmez ! Cesaret olarak adlandirirsaniz herseye nane olmus olursunuz…. Olmayin kendinizi iyiyseniz bile kotu biri olarak lanse etmeyin😉
Esmeh 1Gozde1Yusuf- evet cesaret işi oluyor ben olsam öyle yapardım dedim ve fikrimi söyledim siz sataşmaya yer arıyorsunuz .
Setny Bende 70 el kaldım 35 haftalığım 80 kiloyum inşallah daha fazla almam 60 lahamile kalmıştım ilk gebeliğimde 84 le doğuma gittim 14 kilo verdim 70düştüm diyordum bi 8 10 kilo daha vereyim derken hahah 2.gebelik sürpriz yaptı 😂🤭 şuan 80im
Mervegvn123 1Gozde1Yusuf- aman boşver kuzum yediğimin hesabınımı verıcem iyi etmişim has etmişim bıdaha olsa bidaha yerim 😂
Esmeh 1Gozde1Yusuf- ye bacım bisey dememisiz ne kadar yersen ye kac kilo olursan ol bu senin özgürlüğün ben sadece o kiloyla hamile kalmazdım dedim yani düşüncemi söyledim bu kadar ..
Mervegvn123 Esmeh bu kıloları gördükçe korktum kendıme şükredeyim ne demek ya git köşede şükret kim kime sataşmaya yer arıyor zihniyetinden belli
Ozge1708 Dnctgb 94 kiloyla hamile kaldm bulantı kusma dan 87 ye düşmüştüm. Şuan 89 um. 4 hafta kaldı doğuma
Esmeh Mervegvn123 evet kendi görüşümü söyledim benim düşüncem yani cesaret edemezdim burda yorumlar herkese açık değil mi benim yorumum niye bu kadar ağrıniza gitti anlamıyorum