Dnctgb Kızlar merhaba fazla kiloyla hamile kalan var mı ben 85 kilo ile hamile kaldım daha 8 haftalık hamileyim daha da kilo almaktan korkuyorum. Fazla kiloyla hamile kalanlar çok kilo almıyor diye duymuştum doğru mu siz neler düşünüyorsunuz
yinehamile Dnctgb kızım da 87 ile hamile kaldım toplam 10 kilo aldım, şimdi ise 98 ile hamile kaldım 21 haftalık hamileyim daha kilo almadım.
Zumzugukodummuzzingillatirim Dnctgb 90 kilo hamile kaldım sürekli kusmaktan 75 e falan düştüm doğuma 83.5 kilo ile girdim. Çıktım 70 civarındaydım sonra dikkatli beslenince65 e düştüm şuan çok düzenli beslenemiyorum o yüzden aldım.
Busel Dnctgb 96 ile öğrendim ilk 3 Ay 6 kg verdim kusmaktan şuan 33.haftanin icindeyim sadece 2.5 aldım
kitapkurdu Dnctgb 109la hamile kaldım 121e kadar çıktım. 2 hafta sonra 106ya düştüm. Hala da vermeye devam ediyorum
06Seyma-06 Vallahi canım 106 kg ile hamile kaldım o dönem diyet yapıyordum spor felan hamile kaldığımı öğrenince herbalife kullanmayı bıraktım 125 ten 106 ya düştüm şimdi 25 haftalık hamileyim 111 kg yum
Emine003 Dnctgb 95.5 la hamile kaldım canım doğum yaptığım gün benim kontrol günümdü tartıya çıktım 95 kilo geldim 😅 sonra da doğum yaptım yani ben kilo almadan hamileliği bitirdim 🤗 oğlum da 3570 Gr doğdu 🥰
Emine003 Anonim3447 teşekkür ederim canım 🥰 evet canım normal doğum yaptım 2. Oğlumdu ilk oğlumda kilo almıştım ama o zaman zaten zayıf hamile kalmıştım 🙈😅
Yagmur001 Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum bende kilolu hamile kaldım. Kilolu hamile kaldığınız içim doktorunuz azarlıyor mu sürekli ?
Gumus25 Yagmur001 azarlamiyor ama bana kilo almanı istemiyorum gerek yok bebek doğal olarak buyur senin kilo almana bağlı değil dedi
Dnctgb Yagmur001 ay azarlamıyor ama sürekli kilo alma kilo almamalısın hatta kilo vermelisin diye her gittiğimde söyleniyor
Mervegvn123 Yagmur001 benımkı öyleydi 30. Haftamda dayanamadım değiştirdim eger devasa kilolar almıyorsan değiştirmeni öneririm beni daha cok strese sokuyordu çünkü
Naz1616 Yagmur001 vallahi hiç azar yemedim azarlicak olan doktorada gitmem benim moralimi bozamaz sadece dikkatli beslen dengeli kilo al rahat gecir dedi hamileliğini tatlı bir dille 13 haftalıkken gitdim en son bugün tartıya çıktım 17 haftalık olduk kilo almak yerine 1 kilo vermişim bile
Busel Dnctgb yemezsen oluyor 😂 her zaman yediğim kadar yiyip dengeliyorum o yuzden kilo almadım ama hamileyim diye aman nolcak diyip herseyi yeseydim önüne gecemezdim meyveyi bile yogurtla yiyorum🫠
Sadiyes Dnctgb benimki de ya 76 ile hamile kaldım ben şuan 85 im 7 aylık olduk yani 27+1 deyim 9 kilo almısım bana cok gelmiyor ama kiloma takılıyor doktor işte
AnnesiyimM53 Dnctgb ben 95 kiloyla hamile kaldım daha tartılmadım kaç kiloyum diye 13 haftalık gebeyim 😊