karansmom_ Kızlar bugün yumurtlama testim pozitif. Ama gece 12 den sonra ilişki olabilir. Saatle alakası falan var mı bu durumun?
minikmucizeemaak karansmom_ Bende burda bekliyim yarın başlayacağım ovülasyon bı durumu merak ediyordum
karansmom_ Busenazzzzzz şimdi attığına baktım ama daha pozitif olmamış seninn yapmaya devam et ikiside aynı koyulukta olacak
Busenazzzzzz karansmom_ bi an uygulamada da günümün olduğunu gösterdi de o yüzden sormak istedim teşekkür ederim 🙏🏻
karansmom_ Busenazzzzzz benimde bugün uygulamaya göre ovülasyon test yaptım o da aynı şekilde bakalım artık 🙏
MelodyFairy minikmucizeemaak kız sen benden önce başlıcaksn bak benim gecikmem sayesinde ☺️ ben senden önce almıştım ya ovulasyon testini hadi bakalım güzel olacak görcez kop koyu yumurtlamayı ve güzel haberleri 💐🤲🤗
arirangg karansmom_ Onu bilmiyorum ama o saate kalscaksa yapacak hiçbir şey yok. Bence hiçbir sorun olmaz çünkü yumurta hala canlı
minikmucizeemaak MelodyFairy İnşAllah canım benimde biter gibi oldu bitmedi bugün şekerlemeler devam ediyor bitsin başlayacağım inşAllah