SudeT Bsraao Bsraao merhaba benimde 2 tane düşüğüm var biri 6 haftalık diğeri 19 haftalık erken suyum geldi doğum yaptım 2 3 ay öncede kimyasal gebelik oldu bende enfeksiyon varmış suyumun gelmesini ona bağladılar ama kesin değil başka hiçbir sey cıkmadı ne pıhtılaşma ne başka bir şey bebekte patolojiye gitti bişi çıkmadı. Şimdi lenfosit diye bir aşı oldum eşten alınan kanı ayrıştırıp sana enjekte ediyorlar tekrarlayan düşüklerde kullanılıyormuş vücudumuz eşten gelen hücreleri kabul etmeyebilşyormuş bu aşıyla bağışıklığı güçlendiriyorlar bunu bi araştırmanı doktoruna sormanı tavsiye ederim. Yani belki benimde buna ihtiyacım yok ama insan aklında kalsın istemiyor doktorlar ne önerirse yapmak istiyor
Brlbby Bsraao Çok geçmiş olsun ben de aynı durumu 3 kez yaşadım 8 haftayı bir türlü geçemedik bizde de hiçbir şey çıkmadı şu an genetik tanılı tüp bebek önerildi şansa artık
Brlbby Aysennnnnn İlk iki düşükte kromozom inceleme yapılmadı biz de doktor değişikliği yaptık son gebelikte genetik inceleme yapıldı o da xx kromozom yani cinsiyeti kız olunca anneye de ait olabileceği düşüncesi ile tam olarak oluşan bebek sağlıklı denilemedi ve bu süreçten sonra ben gebe kalamadım doktorda daha fazla uzatmak istemedi ve bu yöntemi önerdi bize
_Ceyda_ Ruhsuz 2 gebelik de kalp atışı veya kese büyümedi 8/9 haftaya kadar gebelik sürdü 1kürtaj 1 normal düşük yaşadım.sonra tekrar hamile kaldım 25 haftalık olana kadar kan sulandırıcı 4binlik oksapr iğne olmama rağmen ölü doğum yaptım . Şuan hem kan sulandırıcı iğne hemde hap kullanıyorum 23 haftalık olduk . Sağ Salim kucağımıza alırız inşallah bebişleri
Patito__ Bsraao cnm ne derece yaparsiniz bilmem ama bence tanidiginiz veya cevrenizde adsm gibi bir hoca var ise okunun ve kendinize cevsen yazdirin derim. Çevremden sifa oldugunu duydum Allahin izniyle.
aybukekurt55 Bsraao kuzum adı burda svylenmiyor yasak sanırım Google yaz sürekli düşük için ne denir felan diye Ümmü diye başlıyor
mhndshnm Bsraao antalyada yaşıyorsan inanç mendilcioğluna gidebilirsin. Eğer vücut yabancı olarak görüyorsa bir perinatolog halledebilir bunu inşallah 🤲 ilaç serum vs veriyorlar
Pyraz61 Bsraao allah yar ve yardımcın olsun insallah cok zor çeken bilir bende yaşadm o duyguyu 2kez sonra ümmü sübyan muskası önerdiler suan yine hamileyim kullanıyorum allahtan hersey dua etmekten başka care yok sürekli ayetel kürsi okuyorum karnıma üflüyorm insallah bi sıkıntı olmadan alırsın yavrunu kucağına duanlarım seninle
Pamuk Bsraao arkadaşların bahsettiği ummu subyan galiba.. Bebek gelişmeden düşüyor tabi çok kişi inanmıyor ama sonsuz inanıyorum.. Suya dua okuyorlar ve boy hamayili diye bisey yazıyorlar normal kurandan ayetler süreler falan bende taşıyorum benim.annemdede varmis 2dusuk yapmış sonra ummu subyan içi gerekeni yapmışlar biz olmuşuz
esraamom Pamuk canım yazını araştırıken gördüm bendede sübyan olduğunu söylediler 6 tane hoca baktı inanırımda böyle şeylere biri 6 bucuk aylık bebeğim öldü sonra 3 aylık düşük yaptım sonra hocaya muska yazdırdık öğrendk böyle oldugunu tıpta bisey cıkmıyor cünkü ama muska varken yine 20 gün önce 6 bucuk aylık bebeğim öldü. Hoca böyle bisey olamaz muska varken diyor yetersiz geldi tedavi edilmesi lazım insanların ve cinin nazarı var üzerinde diyor böyle olan duydun mu hiç yani muska varken nasıl oldu böyle bilmyrm
boymomyz Minik1Civciv çok kaybı varmış kuzum seni etiketleyecektim belki aynı şeylerdir yaşananlar diye
Rozmari 23kubra23 kalp durması mı yaşadınız yoksa hiç kalp atışı olmadan mı düşük oldu iki farklı şeyler bunlar tedavisi de farklı oluyor arkadaşımın kalp atışı olup sekiz ve on hafta Arası duruyordu dört beş defa bu şekilde kaybetti benim durumumda ise hiç kalp atışı görememiştik iki kimyasal bir kürtaj bir dış gebelik yaşadım
Hulyakkus Bsraao benimde bir düşük bir ölü doğum var ölü doğum daki gebeliğim ikizdi ama birinin gelişimi 7haftalik durmuştu diğer bebeğimin de tüm iç organları dışaridaydi 7 aylıkken ölü doğum yaptım genetik testi pıhtılaşma ne varsa yaptım sonuç bir şey çıkmadı 1 sene sonra kimyasal gebelik geçirdim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.su an doğumum yakın Rabbim size de en yakın zamanda nasip etsin 🙏
Ruhsuz @“Ceyda”#p26722114Basin sağolsun canım ,vardır Rabbimin hikmeti bizde de aynı şekilde hiç bir problem çıkmadı,hamdolsun Rabbim nasip etti darısı sana İnsAllah ve bizim durumda olan herkese 🤲🤲🤲🤲vakti zmani var demek ki biz bilemiyoruz