cemreee__ Kızlar 10 haftalık hamileyim iki iş yapayım veya yürüyeyim belim kitlenip kalıyor ağrıdan , bunu yaşayan vardır illaki ilerde doktor bunun için bişeyler verebilir mi magnezyum gibi
Edaaa1 cemreee__ Benim de aynı şekilde 23 haftalık olduk hala ayakta fazla kalınca oluyor. Magnezyum kullanıyorum birkaç aydır iyi geldi ama dediğim gibi tam anlamıyla da geçmedi. Dinlenmek çok önemli.
Ceylane cemreee__ aynı sorunu yaşıyorum 2.gebelik ve 1 hafta boyunca kalkıp hiçbisey yapamadım sadece wc ve çocuğumla ilgilenebildim zorda olsa şu an daha iyiyim sadece iş konusunda dikkat ediyorum eşim yapiyor
Rainnn cemreee__ merhaba ben de aynı durumdayıö. 15.Haftaya giricem hala geçmedi. Biraz ayakta kalınca ya da ufak iş yapınca hemen tutuluyorum. Yani belim kaskatı oluyo. Sizin de hala öyle mi yoksa bir çözüm bulabildiniz mi?
cemreee__ Edaaa1 aslında çok iş yapmıyorum iki yürüsem gelsem kitlenip kalıyorum yatakta bir tarafımdan diğer tarafıma dönemiyorum doktorum 14. Haftaya kadar bişey veremem dedi
Edaaa1 cemreee__ Daha yeni olduğu için öyle muhtemelen ben de o haftalarda yürüyemiyordum bile bir anda sıkışıyordu. Bebek biraz büyüyünce daha rahat oluyorsun daha az tutuluyor. O zaman da fazla ayakta kalınca oluyor.
cemreee__ Ceylane benimde aynı canım tüm işler eşimde ben sadece yemek bulaşık çamaşır oda yormadan ama cidden zorluyo yerimden kalkamıyorum bazen
cemreee__ Rainnn maalesef hala öyle sadece sıcak su torbası koyup o şekilde rahatlatıyorum birde magnezyum kullanıyorum