acemi1annee Bebeğim 6+6 kalp atışı için Perşembe gününe randevu verdi doktor ama aşırı strest yapiyorum Allah korusun ya kalbi atmiyorsa ya kalp atışını duyamasam diye bunu yasayan anneler var mi ?
YLD_95 acemi1annee canım duyarsın Allah’ın izniyle neden kötüyü düşünüyorsun düşünme kötü şeyler iyi düşün 🤲🏻🌺
cauuv1 acemi1annee kalp atışı duymazsan bile stres olma iyi bi doktorsa zaten korkmamanı söylicektir henüz erken diyecektir biz 7. Haftanın sonunda duyduk kalp atışı hatta bebegi de o zaman gördük
acemi1annee cauuv1 Perşembe günü gidecem o zaman tam 8 haftalık olacak inşallah duyarim, dualaşalım..
Seymakocabey acemi1annee korkma canim korktugun basina gelir Allah korusun bende korktum 7.haftada bebegi gordum sadece bebek 5 haftalikla uyumlu dedi aglayarak eve geldim 14 gün sonra gittim tekrar masallah kalbi atiyo demem o ki gec dollenmeyse sadece bebegide gorup gelebilirsin 🥰
acemi1annee Seymakocabey icimi rahatlatiyorsunuz çok teşekkür ederim masallah buarada saglicakla kucaginiza alirsiniz inşallah 🥰
Seymakocabey acemi1annee Amin canim benim Allah razi olsun Rabbim sizede saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🤲🥰