Ftm_knk21 İkiz anneleri 💞 İki bebek birden hareketleri nasıl hissetiniz 🤭 ben ayırt edemiyorum ya ikisi mi biri mi hareket ediyor…… bişeyler var ama kim yaptığı belli değil 😅😄
Bebekdelisi Ftm_knk21 onu zamanla anlarsın canım suan degıl mesela büyüdünde iyiyce yerınden emın okursun bıde bırı yerı rahat bırının olmuyor rahat olan daha cok oynar ayırd edersın saglıkla doğur benımkıler 3,5 aylıklar suan
Sevvl Ftm_knk21 30 haftalarda başladım canım ayırt etmeye ben doktorumda demişti küçükken edemezsin diye şimdi maşallah ikisi de mekanları belli😂
cf__ Ftm_knk21 ya ben 16. Haftadayım böyle arada ittirme gibi bişeyler hissediyorum doktor çok normal hareketlerini hissetmen dedi bazende sanki bişey yüzüyor içimde ama benim bebeklerim biri üstte biri aşağıda
Ftm_knk21 Bebekdelisi aynen yaaa ultrason da biri daha da rahat görünüyor diğeri yavrum hiiç sakin sakin oturuyor orda 😄
Merakliana6 cf__ peki rahminizin üstünd evir sertlik hissediyor musunuz karın altında benimki sürekli sert
Busra--54 23 haftalık olduk iki aydır kontrolde de biri altta biri üstte benim kızların ben öyle ayırt edebiliyorum biri tam karnımin altında hareket ediyo diğeri daha yukarda anca öyle ayırt edebiliyorum
Ftm_knk21 Busra--54 yaaaa ne güzel benim minikler cinsiyeti erkek 🥰 hepimize kocağımıza sağ salim almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🏻♥️
Busra--54 Ftm_knk21 bizde bı kere gorebildik 15. Haftada kız dendi doğumda supriz olmazsa inşallah kız 🥰 amin inşallah
cf__ Merakliana6 evet benim alt karnımda sağ tarafta sertlik çok vardı bu aralar biraz daha iyi bebekler yukarı çıkıyor sanırım son kontrolde biri yukardaydı zaten
Ftm_knk21 [silindi] 8 hafyalık iken öğrendim İlk muayenem de tekti bir gün acile gitmiştim gece aşırı mide bulantısıdan orda öğrenmiş oldum bende 😅 çok büyük sürprizdi gerçekten allahım isteyen herkese versin inaşallah