merve_sayar Kızlar 38. Haftadayim aşırı derecede mide yanma var şekerli bir şey yesem dahi yanıyor ve mide yanmam mide bulantisina çevirip istifa ettiriyor sizce neden napmaliyim böyle durum yaşayan var mı ?
Esraliiii merve_sayar dün gece sadece bir portakal sonrası midem boğazın öyle bir yandı ki istifrada edemedim etsem rahatlardim ateşe benzin atmış gibi öyle bir yanma
meleklerin_annesii merve_sayar bende de oluyor , soda içince geçiyor ama , atılınca bile midem yanıyor , bi doğursaydık artık 😂
Hallerimvarbenim merve_sayar Ben 5 ay çektim onu kan kusuyordum artık yemek borum yara olmuştu çünkü. Rennie duo şurup iyi geldi sadece onun sayesinde rahatladım şişeyi kafama dikiyordum
merve_sayar Esraliiii evet çok kötü ne normal bir mide yanması nede normal bir istifa etme şekli bu Allah yardımcımız olsun hepimizin
merve_sayar meleklerin_annesii ayy inşallah yaa ama bu çok garip birşey ben başlarda bulantı fln cekmemistim Allah yardımcımız olsun
merve_sayar Hallerimvarbenim Ayy çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun teşekkür ederim tavsiyeniz için
Melisasak145 merve_sayar benimde aynı mide yabmasi için şişe şişe gaviskon kullanıyorum malesef bitince almadan yapamıyorum o derece yanmam var ve 2 haftadır istifraya çevirdi su içsem midem ağzımda geziyorum doktorum tekrar bulantı ilacına başlattı 36 haftadayim bende
Ozoooo merve_sayar kalmamış canım sabret az az sık sık ye ve asitli şeylerden uzak dur soğuk süt iyi gelir