selinsmother Pik3453 normal kiloyla hamile kaldıysan 14 kilo almalısın ideali ☺️ ama çok zayıf hamile kaldıysan 18 e kadar yolu var 😂
esiaks Pik3453 Biraz dikkat edersen dengelersin. Ekmeği şekeri pilav ve makarnayı hayatından çıkarmaya çalış. Tam tahıllı ekmek yiyebilirsin. Protein ağırlıklı yiyecekler tüket. Sen değil bebiş kilo alsın :)
Pik3453 Doktorum doğuma kadar 5 kg daha alsan iyi olur senin için ideali o dedi makarna pilav çikolata vb yememeye çalış dedi
Sahnedekimadam 23.hafta 10 kilo aldım bende , zayıfsan çok sıkıntı etme biraz daha dikkat edebilirsin sadece 🙏🏼
Bircandeniz Pik3453 biraz da değil baya fazla dikkat etmelisin ben 9,5 ayda 9 10 kilo aldım doğuma 15 gün yani
Nisagk Pik3453 Pik3453 26+3 üm 2 kilo aldım ilk aylar çok kustuğum için 5-6 kilo vermiştim şimdi gebelikten önceki kilomdan 2 kilo fazlayım
selinsmother benaslindayohum 10 kilo alınmalı . Ama alındıysa da öyle kafaya takıcak kadar da problem edilmemeli bence Allah başka dert vermesin 😂
benaslindayohum selinsmother daha 6 haftalığız dikkat etmek için soruyorum ama çok kiloluyum spora başladım hamile kaldım tam vermeye başlayacakken o yüzden sordum🥲teşekkürler 🤗
sedcak Pik3453 yarın 23. Hafta oluyorum, bende 10 kilo aldım. 🤭 doktorum sorun yok şimdilik şeker yüklemesinden sonra bakarız duruma dedi 🤗🤭
bitterciko Pik3453 22 haftayım 10 kilo aldım doktor şeker yüklemede sorun çıkmazsa bişey olmaz verirsin sonra dedi takmayın bence çok
tugcee0 Pik3453 29+3 deyim bende 10 kilo almışım birden aldım hemde daha öncesinde bulantıdan bi şey yiyemiyordum zayıfsanız takmayın bence ben iyice tosbik oldum 😂😂
Munevver_bkar Bence bebişinizde sizde saglıklı ılerleyın onemlı olan o kiloyu takmayın🌸 Bende 29. Haftamdayım 8 kilo aldım
Slmnbr benaslindayohum kac kilo ile kaldın canim bende kilolu hamile kaldım. Dikkat edersen hic birsey olmaz 90 ile kaldım şuan 32. Haftadayim 93 kiloyum 😅
Naz1616 Slmnbr bende 17 haftalık hamileyim hiç kilo almadım tam tersi bu hafta 1 kilo vermişim üstüne diyete başladık çünkü gebelik şekeri yüzünden
Naz1616 Slmnbr bende 17 haftalık hamileyim hiç kilo almadım tam tersi bu hafta 1 kilo vermişim üstüne diyete başladık çünkü gebelik şekeri yüzünden
benaslindayohum Slmnbr 76 ile hamile kaldım boyum 155 ama 🥲 ikinci gebeliğim, kızımda 8 kilo aldım ama 33+4 te doğdu, inşallah bende sizin gibi olurum bu sefer 🤲🥰