Prenses_annesi3 Seher_19 kuzum dün geceden beri foto atmışsın kimse bakmamışmi daha dur bir kaç tahmin yapan arkadaşları etiketliyim @esmerella37 @3kuzuAnnesiyim
3kuzuAnnesiyim Prenses_annesi3 kız bunun nesıne tahmın edim cocugun yuzu ve bu fotolarda hıc bsy anlamıom
mshn2001200 esmerella37 Peki benimkine tahminde bulunurmusunuz lutfen, 12+1 haftalik iken cekilmisti😊
Cansr esmerella37 ablam bana da bakar misn geçen günde attım sanırım calisiyormussun ilkin erkek demiştin orda 8 gaftalikti burda 14 haftalık bakar misn tekrar
Seyma2525 mshn2001200 benimde böyle bi ultrason fotoğrafım var profilime girip bakabilirsizini doktor %80 kız demişti sizinkide kız bence doktor tahminde bulunmadımı hayırlısıyla kucağınıza alın 🥰
zeyneprana81 Merhaba benimki yuz ustu donuktu doktor tahminde bulunabilirim sadece dedi kemik yapisi kiza benziyo dedi degisir mi kemik yapisi kesin mi
Pelinnn17 zeyneprana81 erkeklerde anne rahmine ilk düştükleri zaman kız olarak düşüyorlar sonradan erkeğe evriliyorlar değişedebilir 🤷🏻♀️
3kuzuAnnesiyim Pelinnn17 bu bılgıye nerden ulastın canım. Her bebek ılk gunden x veya y olarak yanı kız ya da erkk olarak rahme gelir. Ilk gunden cinsiyet bellidir