Zehra2701 19+4 deyim ama hala tam olarak hissedemiyorum sanki kasiklarimin orada baskı oluyor arada acaba o mu bilmiyorum daha ilk hamileligim yardımcı olur musunuz 😊
Baharevren1 Zehra2701 19+6 18 haftanın sonlarında hissetmeye başlamıştım şimdi tatlı bi şey yiyip sol tarafıma yatınca bi yarım saat sonra hissetmeye başlıyorum 😊 yakında hissedersin sende canım damar atması gibi oluyor
Deniz14 Zehra2701 19+2 yim 16 haftalıkken hissetmeye başladım şu zamanlarda hıçkırdığını hissediyorum baya hareketliyiz 🙈
mom44 Zehra2701 benmde ilk hamileliğim bugün 19 haftalık geçen hafta yavaş yavaş hissetmeye başladım artık
AslPolat İlk hamilelikte 22 ye kasar hissetmeyen olabiliyor. Benim ikinci şuan 18 3 tekmelediğini hissediyorum 😊
mom44 Zehra2701 kız canım zaten doktor çok hareketli demişti 12 haftadan beri hiç durmuyo uktrasonlarda belkide ondam hissettim ama çok değil sırt üstü yatınca ye ek yedikyen yarım saat sonra falan başlıyo 😁🙌👶
Damlazuhal Ben 17inci haftanın sonlarında hissetmeye başladım.3-4 gündür hissetmiyordum.Şuan 19 haftalık sabah baya hareket etti 😍💖