Beigebaby Merhabaaa nasipse mayıs sonu gibi doğum yapıcam hastanede giymek için pijama takımı arıyorum tavsiye edebileceğiniz var mı ? Dantelli falan şeyler istemiyorum bu arada sade bir şey olursa iyi olur 🙈💞
Busraakay_26 Beigebaby trendyolda sween de indirim var canım 220 TL idi bakabilirsin istersen yorumları okudum çoğu kişi memnun
Senayl34 Beigebaby benimde aynı Mayıs sonu gibi onu düğmeli pijama takımı Alicam trendyoldakilere pek güvenemedim nasl gelir bedeni vs mağazaya pazara falan bakicam
Senayl34 Beigebaby aynen ama hastaneye bitane elbise şeklinde düşünüyorum alttan muanye geldiklerinde altı çıkarmak için ugraşmiyaym diye
ikimelekannesi45 Beigebaby ben lcw dan önü dügmelilerden aldım lohusa pijaması diye degil klasik bi pijama takımı aldım bugün hatta uygulamada çark var begendiginiz olursa indirimlide alirsiniz
zeynozey Beigebaby waikikinin mom pijamaları güzel ordan 2 takım almıştım hastahane için gömlek stilli, ev içinde üstten emzirmeye uygun olanından 🥰
Zeeynep1 Beigebaby lohusa pijamaları genelde dantelli oluyor o yüzden normal aldım bende düz sevdiği icin 2 beden büyük aldım gayette güzel oldu trendyoldan aldım .
Sevl Senayl34 alttan muayene bitene kadar altımı giydirmediler benim sontayı falan çıkardılar giyinebilirsin dediler hastane sıcak okuyor yorganı örtüyolar
Senayl34 Sevl benim doğum yaza denk geliyor birde öyle nasl alt çıplak olucak elbise altından tamm da 😅😅