Cgdmerldmr Kızlar bugüne kadar hiç şç bir doktor söylememişti. Dün bebeğimin kafasının bir hafta önde gittiğini öğrendim. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı? Dünden beri elim ayağım tutmuyor
mminiginannesi10 Cgdmerldmr bir sorun olmaz canım stres yapma 1 hafta önemli değil, benim oğlumunda öyleydi
Hazalert Cgdmerldmr canım benimde 10 gün önde gidiyor doktor sıkıntı yok dedi telaş yapma bir hafta ilerilik gerilik normal diyorlar
ozkanfadime Bnmki 10 gun onde gidiyor ama doktor birsey soylemedi ultrasyon kaginda gordum bnde cok merak ediyirum
1asel-duru Ablamın bebeği iki hafta önde gitti hep doktor koca kafali bir bebek geliyor demişti 4 kiloya yakın doğdu 😁bir sorun yoktu yani
1asel-duru Cgdmerldmr evet ama canı çıkıyordu neredeyse o kadar zor oldu ki doğumun ortasında doguramiyorum diye sezeryan istedi ama ebeler kabul etmediler bı şekilde doğurdu artik
Cgdmerldmr mminiginannesi10 anladım canım. Ben normal doğum yapmayı çok istiyorum. Bu durum ona engel mi onu merak ettim.
Cgdmerldmr Hazalert ınsallah canım insan ister istemez korkuyor. Bı de daha sana bunu nasıl soylemedıler falan diyince iyice stres yaptım.
1asel-duru Cgdmerldmr herkeste aynı olmaz ki bebek iri olduğu için zor oldu kardesim mesela iki doğum yaptı sancısini evde çekti hastaneye gidince yarım saat içinde doğum yaptı 3 kilo civarı kolay doğuyor ama annenin açılması da iyi ilerlemesi gerek hızlı açılması olursa kolay oluyor