Seyma-255 Arkadaşlar Adivite testi hakkında bilgisi olan var mı ? Pozitif çıkması durumunda bebekte kalıcı olarak neler olur 😣
selinsmother Seyma-255 ben 7 haftalıkken IGM pozitif olduğu için adivite verdim bu süreçte özel hastane beni çok korkuttu kör olabilir sağır olabilir böyle söyledi. Devlet hastanesine gittim adiviten sonuçlansın ona göre konuşuruz dedi daha ılımlıydı . Hiç kendini korkutma ben kendime zehir etmiştim 2 haftayı hiç bişey de çıkmadı
Seyma-255 Benim de Cmv testim pozitif çıktı , doktor Adivite testi yapalım dedi, bende 2 3 ay önce ciddi bi soğuk algınlığı geçirmiştim sanırım o enfeksiyonmuş. Bebekte bir şey olur diye çok korkuyorum
selinsmother Seyma-255 kaç haftalıksınız 2 3 ay önce geçirdiyseniz zaten önceden geçirnce bişey olmuyor
selinsmother Seyma-255 evet 15 gün sürüyor adiviteniz yüksek çıkarsa sıkıntı yok 3 ay önce geçirmişsiniz demek olucak 🙏🏻 umarım öyle olur sağlıkla kavuşuruz
yesim_1738 Seyma-255 bende yarin adivite verecegim igM 1.34 cikti sizin kacti ? Adivite sonucunuz ne cikti ?
selinsmother Seyma-255 seni çok iyi anlıyorum kalp atışının oluşuna bile tam sevinememiştim ama boşuna üzmüşüm kendimi
Seyma-255 selinsmother inşallah bende öyle derim, birgünde çok değişik bi psikolojiye büründüm kimseye de anlatamıyorum telaş yapmasınlar diye