Erva123456 Kizlar merhaba devlet te acil den kan alirlar mi gebelik icin kaset test pozitif ama kesin wmin olmaknistiyorum pazartesinyi bekleyemicem
edadm Erva123456 benden almadılar canım acilden, kadın doğuma git dediler orsya gönderdiler, tüp bebek falan yaptırmış olman lazım acilden almaları için
selinsmother Erva123456 midem bulanıyor karnım çok ağrıyor diceksin oda gebelik şüphen varmı dicek sende evet diceksin 😂 direk gebelik diyince almayan yerler var
u-akyz Erva123456 alıyorlar canım iki kere gittim 😀 gebelik için kan vermek istiyorum de kadın doğum hastanesi varsa hatta devlet direk oraya da gidebilirsin
alitalia Erva123456 ben başım çok ağrıyor migrenim tuttu ama gebelik şüphesi yüzünden ilaç kullanamıyorum demiştim biraz da abarttım iki gündür geçmiyor parol kesmedi vs demiştim😂 normalde almıyorlar
selinsmother Erva123456 valla benimde midem bulanıyordu yalan değil 😂😂 ama test almayıp direk iğne vursaydı kaçıcaktım
Minisbebegim2 Erva123456 Gittiğimde bendende almadılar canım malesef kanama vs acil durum yoksa sabah polikliniğe gel dediler.
LeylaNil92 Erva123456 hastaneden hastaneye de degisiyor bence mesela cerkezkoyde ablam ucret karsiligi baktiriyordu hep acilde. Ben balikesir şehir hastanesinde ucretsiz baktiriyordum ne zaman gitsem aliyorlardi.