1Mavimavi Kullanan varmı aranızda ? Dün oğlumu okuldan almaya gittiğimde bir kadın kullanıyordu çok hoşuma gitti çok tatlıydı Kullanışı falan nasıl acaba rahat bir araç mı çok merak ettim 🌺
Hallerimvarbenim 1Mavimavi Bizim sitede bir kaç bayanda var çok tatlı baya fıldır fıldır geziyorlar ben normalde yüksek arabayı daha rahat kullanırım ama bir ara bizde eşimle düşündük bana alsak mı diye
1Mavimavi Durubebegim ya benimde tarzım değil ama en azından yazları sahile inerken denize giderken kısa mesafeli yerler için hoşuma gitti :)
1Mavimavi Sevvl dimi minicik zaten öyle normal araba değil ya bunu işde yazları denize giderken sahile inerken yada hemen bir markete giderken falan kullanabilirsin sanırım Çok tatlıydı daha önce ilgimi çekmemişdi 😂
Sevvl 1Mavimavi koz markete bakkala denıze o kadar para verılır mı bacım paran bol herhalde köy üstüne al düzgün araba skdkd
1Mavimavi Sevvl😂 ya bodrumda yaşıyorum bilirsiniz burda hep böyle minik motor tarzı var kadınların altında onlar tam teyze işi pek hoşlanmıyorum arabada eşimde o gidip geliyor işde bende pek yürümeyi seven biri değilim 😂 ondan dikkatimi çekmişdi 😂
1Mavimavi Hallerimvarbenim bende yüksek arabayı rahat kullanıyorum etrafa daha hakim oluyorum normalde ama dün bayanda görünce çok hoşuma gitti benimde 😂 kullanan varsa sürüşünü rahatlığını soracakdım 😂