Aselinannesiyyy Kızlar 17. Haftamda cinsiyetini öğrenmeye gittik bebeğin kız dedi ama çevremdeki herkes sende asla kız belirtileri yok seninki kiz değildir gibisinden konuşuyorlar sizce kız bebekte yanılma durumları nasıl doktorların şuan 19. Haftadayiz
Sevvl Aselinannesiyyy 16 sa net öğrendım ikisi de kız bacak aralarını ben bile gördüm o kadar nettı ki doktorum yanılacagını sanmam
Nurdan11_ Aselinannesiyyy çevremiz nedense doktorlardan daha çok biliyorlar! Ay dinleme lütfen yaa. Hayırlısı olsunn kuzum takma kafana milletin ne dediyle ilgili maşallah hepsi uzman doktor sinir oluyorum. Yüzde 97 dediyse değişmez canım
323832 Aselinannesiyyy bebeğinizin haftası büyük bence yanılma olmayacaktır benim de 17.haftamda kız denildi ve degismedi
Nurse2018 Aselinannesiyyy o diye diyenlere inanma arkadaşıma da kız göbeği var sende deyip umutlandırdılar oğlu olacağını öğrendi (2.oğlan) kız çok üzülmüştü zor toparladı kendini doktor ne diyorsa o doğrudur
Cansr Benim doktorum da ilki kızsa ikincide büyük ihtimalle kızdır dedi böyle birşey başina gelen oldu cevremdekiler hep dedi ne alaka ilkiyle diye ilk hamileligimle belirtiler çok farklı
beyzacmvrc Aselinannesiyyy belirtiler zaten çok yanıltıyor onlar batıl şeyler doktor ne dediyse odur Haftands gayet ileride bence değişmez daha 14 de kız dediler daha da yanılma olmadı bende
esraEb Aselinannesiyyy bana da bi doktor 14 üncü hafta da kız gibi dedi. Dün kendi doktoruma gittim erkek bu dedi. İki üç kez baktı hatta. Ama 2 hafta sonra üçlü taramayı göstermeye gidince tekrardan sorcam. Şu an 16 üncü haftam
bynmhnds Bende 22.haftada detaylı ultrasonda öğrendim cinsiyeti %99 kız dedi ama çevrem hep karnın sivri yok bu sene erkek senesi nasıl kızın olacak diyor şuan 39+3 üm etraftakilerin yüzünden çocuğun cinsiyetinden şüphe etmeye başladım
Meribiri1 Aselinannesiyyy 12. Haftada doktorum kız demişti 32 oldu değişmedi 😄 bende de senin karnın yuvarlak erkek diyen çok oldu ama yanıldılar
Mgizem Aselinannesiyyy 20.haftama kadar doktorum kız dedi, detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik 🫣😅
Zuzumuz Bizede %99 kız denildi 12.haftada şuan 15. Haftadayız değişmedi ama değişeni çok duyuyorum ama cinsel organ oluşmuş oluyor neden karışıor ki
hunilimom Aselinannesiyyy ilk kızımı 17 de ikinciyi 15 de öğrendim zaten o haftada çok net oluyor yine de içinde uhte kalmasın detayliyi bekle