Tatli2 rncst yaa maşallah darısı bize olsun. Dogum sonrası deneyimlerinizi yazar mısınız lütfeeen. O kadar sevinirimki. Kendinize gelince ortamı hastaneyı doktorun yaklaşımını falan yazarsanız. İnşallah çok çok memnun kalırsınız ve çok güzel geçer dogumunuz.
Tatli2 rncst yaa maşallah darısı bize olsun. Dogum sonrası deneyimlerinizi yazar mısınız lütfeeen. O kadar sevinirimki. Kendinize gelince ortamı hastaneyı doktorun yaklaşımını falan yazarsanız. İnşallah çok çok memnun kalırsınız ve çok güzel geçer dogumunuz.
rncst cgdm-trzi çok teşekkür ederim darısı başınıza 😇 ilk gebeliğim bnim ben istedim sezaryen normalden çok korkuyorum o sancı süreci ıkınması vs yok yok en güzeli sezaryen
cgdm-trzi rncst inşallah rahat geçer 🙏🏼 Benim ilki çatı darlığından dolayı sezaryen oldu bu da sezaryen olacak bakalım cinsiyetiniz nedir 😍
Elifnur_06 33+2 EEKEN DOĞUM RİSKİNDEN YATİYORUM BİLKENT SEHİR HASTANESİNDEN OZELİNDE OZELİNİ YAŞIYORUM SUAN YEMEKLER EFSANE DAVRANIŞLARI EFSANE.. HİC OYLE BİLMEYEN DOKTOR ASİSTAN VS YOK 1 HAFTADİR BURADAYİM BUTUN HERKES O KADAR İYİ Kİ ANLATAMAM
Tatli2 Elifnur_06 kesinlikle öyle oldugunu duydum. Özel gibi. Dogum yapanların cogu memnun. Ameliyat ortamı nasıl acaba. Yani asistanlar mı doktorlar mı yatırıyor. Bilginiz varmı. Benım de bir yanım devlet güvencesi. Şehir hastwnsi diyor. Özeller biraz ticarethane gibi malesef ama karar veremiyorum.
rncst cgdm-trzi erkek 😇 alptekin bey dedi bakalım çatına die de ben ısrarla sezaryen istiyorum diyince vazgeçti 🙈 sizin cinsiyet ne
sumeyyeee_ Tatli2 bende etlik şehir hastanesine gidiyorum çok memnunum🥰 doğumda orada olacak inşallah✨
Msnndnd sumeyyeee_ hangi doktora gidiyosun canım bende etlik hastanesine gidiyorumda memnun musun doktordan
Tatli2 rncst yaaa maşallah. Darısı başımıza. İnşallah doğumunu çok çok güzel gecer saglıkla kucagınıza alın inşallah. Doğum sonrası kendınıze gelınce lutfen yazar mısınız. Doktoru ortamı hastaneyi. Çok sevınırız