Linabebek1 Kızlar 2 gün oldu dikişlern ağrıyo oturup kalkamıyorum doktor batikon pansuman yapma dedi günde 4 kez hyalrgyne krem sür dedi siz naptınız bide ilk duşta 3 dk gir hacışakir sabunla yıkan dedi nasıl iyileşcek bu dikişler 😔
alyapoyraz Linabebek1 hayırlı olsun canım bebeğin dikis ağrısı biraz zor ilk hastaneden çıkınca üstü bandajli olduğu için bana sorun yok banyo yapabilirsin demişti doktor yaptım bandaj çıkınca da her gün batikonla pasuman yaptım evde ilk iki gün kapattım sadece üzerini sonra açık bıraktım ki yara kurusun.Gecmis olsun sağlıkla büyüt bebeğini
Linabebek1 alyapoyraz benim hastanede çıkarttılar kuzum bi sprey sıktılar su değse bişe olmaz dediler pansuman yapma dedilerde korkuyorum krem sür dedi 😔
alyapoyraz Linabebek1 neden öyle dediler acaba bana tam tersini dedi doktorum pasuman yapılınca daha çabuk kuruyor dikişlerin yerleri yakın sağlık ocağı varsa bı sor istersen canım ilk sezeryanin galiba ama geçiyor canım ilk zamanlar zor oluyor evet ama uzan sürekli çok oturur pozisyonda durma uyurken de yan dönüp yat sırt üstü daha çok ağrı yapıyor