Mertinannesi0690 Kızlar malum doğuma az süre kaldı ne is yapsam o fayda diyerek bugün tuvalet banyoya girmek istiyorum kireç sökücü kullanmadan kabini duvarları nasıl temizlenebilir
Dilsay Mertinannesi0690 Ben sirke, bulasik makinesi parlaticisi hulasik deterjani ve su ile temizliyorum mukemmel oluyor hamileliğin basindan beri bunu kirec sokucu olarak kullaniyorum
Marsmelow Mertinannesi0690 cif markasının mavi banyo spreyi var. Doğal içerikli yazıyor ne kadar öyledir bilemem ama kireçleri en iyi o söküyor.
Ervaok Mertinannesi0690 trendyoldan diversay markasnn clonet ürünü var al bidaha baska bişe kullanmak istemiceksn 😂
Durubebegim Mertinannesi0690 CİF banyo üzerine tanımam iki dakka bile fazla saniyeler içerisinde tertemiz bir duşa kabin 😎
mylittlebabym Bulaşık makinesi parlatıcısını spray şişesine koyup sık, biraz beklet sonra süngerin sert kısmı ile ovala ve yıka canım. Çok işe yarıyor. Ama tabi kireçler yerleşikse yüzde yüz verim alamayabilirsin kireç çözücü olmadan.
sedcak A101 marketlerde Miss marka “sirkeli kireç giderici” var. Bunu alın vallahi ben bugüne kadar nasıl bulmamışım diye üzüldüm 🤭 ben normal camlarada bunu sıkıp biraz bekletip siliyorum. Tertemiz yapıyor 🙃🙏🏻
Ervaok mylittlebabym evet maskeyle girişiyorum napim ben dusakabinme cok sey denedim hiç biri onun gibi kolay ve tertemız yapmıyo ya güç lazm ovmaya oda zor sık durula mis gibi ben hemen bitmesin diye sprey kutuya doktum bi ara o zaman gör sen kokuyu 😂 ama çamasır suyu gibi de degl ya degsk agır kokusu var
mylittlebabym Durubebegim aşkım onuda kullandım da bunun kadar etkili değil sanki ya bu Maşallah kezzap gibi 😂
Tumaypirr Mertinannesi0690 çamaşır yumuşatıcıyı sulandırıp sprey şişeye koyup kullanabilirsin daha uzun süre temiz kalıyo hem ben her yerde kullanıyorum daha az toz tutuyo ve mis gibi kokuyo her yer
Selin22 Selsili süngere sürdüm mü vallah mis hem kokusu diğerleri gibi ağır değil tabiii maske takmakta fayda var bebişler için birde bol su 🤌🏻😄
sedcak Mertinannesi0690 yani sirke kokusu daha fazla geliyor ama bende yinede maskeyle temizliyorum ne olur ne olmaz diye.. 🫤
esiaks Mertinannesi0690 Kireç çözücü olmadan biraz zor. Maske takıp yapmayı dene istersen? Mavi güç iki dakikada kireci hallediyor.