nurr0101 aysegul_46 Biz de 19+2 deyiz canım. Benimki de doğum pozisyonunda değilmiş ama son gün bile dönen bebekler var o yüzden umutla bekliyorum 🤣
Sakin EfnanUmay23 ay sizin çok az kalmış maşallah , sağlıkla gelsin kuzucuk 🥰 ah o korku ah o heyecan hiç geçmiyor ve gün gün artarak çoğalıyor 🥰
btllsk Sakin 30+2 olduk İlk hamileliğim Heyecan, korku hepsi bir arada Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Sakin btllsk ben de çok korkuyorum açıkcası , ama böyle kıpır kıpır eden de bir his var içimde , bambaşka bir duygu sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️🥰🙏
Sakin Marlaaaaaaaaaaaaaa ben de 12. haftada cinsiyet öğrenip ilk 1 tane tulum almıştım gözlerim dolmuştu , sürekli onu seviyordum. 🥰 sağlıkla kavuşun inşallah ❤️🙏
Halise88 Sakin merhabalar ☺️12. Haftada cinsiyetini öğrenebildiniz mi ?bende 9 +2 yim 12 .haftada kontrolüm var inşallah cinsiyetini de öğrenirim
Sakin Dilara_27 Allah ın izniyle birşey olmaz moral çok önemli bu gibi surumlarda , stres yapmayın ve iyi düsünmeye çalışın 🙏❤️
Sakin Aytekinnn yaa ne güzel 6.5 haftalıkken ilk kalp atışını duyup ağlamıştım her kontrolde daha inanılmaz gelişiyor , inanamıyorsunuz en son boncuk gibi gözlerini gördüm ağladım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize 🙏❤️ tadını çıkarın.
Surprizbebek1 Sakin Ben 20+6′dayım. Yolun yarısı 🥹 şu an rahat geçiyor çok şükür, hareketlerini hissettikçe heyecan ve aşırı duygusallık var. 3-4 gündür her dinlenmeye geçtiğimde tepiniyor bizimki, ve ben her seferinde gözyaşlarımı tutamıyorum 🥹😂
Sakin Z72r47asel benim de zor geçti canım ama sonu güzel hayırlı olsun herşey bebeklerimiz için, sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏❤️
ROJINNN2747-- Sakin 17.haftadan selamlar.benimde ilk hamileliğim.rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.🥰🙏
Zahiderim İlk hamileliğim 35+6 haftalık çantamız herşeyimiz hazır sağlıkla gelsin sağlıkla kavuşalım inşallah
Sakin nurr0101 benim de baya zor geçti , ama 25 ten sonrasını anlamyorsunuz oyle soyliyeyim 🙏 sağlıkla kavusun inşallah , moralinizi de yüksek tutun ❤️🙏