omeragah benimki hareketli hissediyorum hep ben de. Onunla bunun alakası yok inan. Ben çok araştırdım sordum kısaca anlatayım. İlk başta perinatoloji doktoru dedi 18. Haftamda kist var diye. Ama atıyorum Burun kemiğinde, ense kalınlığında yada başka kalıtsal hastalık olabilecek bulgulara da bakıyorlar. Kendi kadın dogumcum da, o perinatoloji doktoru da, detayli ultrosanu yaptırdığım doktor da açıkçası hiç önemsemedi bu durumu o yüzden. 3ü de geçici bir kist ve herhangi bir sorun yapmıyor bebekte gelişiminde dediler. Bir sıvı birikintisi gibi bir seymiş. Ben üsteleyip defalarca sordum. Hep aynısını söylediler. Asla kafaya takılacak bir sey değilmiş. Detayları yaptırdığım doktor iyi bir doktordu. Onun dediği de şu. Bu kistleri önemsememiz için bebek gelişiminde kalıtsal başka bulgular olması lazım hatta 1 değil 2 3 tane bulgu olması lazım. Tek bu kistler hiç bir şey ifade etmiyor. Biz çoğunlukla söylemiyoruz bile geçtikleri için kendi kendine dedi. Ben de sizin gibi çok üzüldüm takıldım. Günlerim ağlayarak geçmişti ama bir şekilde kendimi ferahlatım ki dediğim gibi 29. Haftamdayim şuan benim bebeğimde sağ ve solda vardı ikisi de geçti. O yüzden siz de içinizi ferah tutun ve detaylı ultrosunu da yaptırın bence. Çünkü her şeyine bakıyorlar insanın içi baya rahatlıyor.