Silaaa_2 Ben 2 tane pijama takımı aldım bir tane pembe gömlekli tarz birde turkuaz mavisi renginde tişört pijama takımı denedim aldım üstüme oluyor 29+4üm fakat daha da kilo alacağımı hesaba katmadan aldım sanırım 8 9 aylıkken olmayacak hastane çıkışı için önerceginiz güzel dantelsiz lohusa takımı var mı görseliyle beraber veya pijama takımı da olur hangisi daha rahat olur yorumlarınızı bekliyorum hanımlar görsellerle atarsanız sevinirim🙃😇🎀
Edafmo Silaaa_2 ben lcwaikikinin uygulamasından aldım iki tane önü düğmeli pijama takımı. Önü düğmeli alırsan emzirmen daha pratik olur canım
AzraFarah Silaaa_2 bitane üçlü takım aldım, günlük de kullanabileceğim lacivert bir takım,bide LC Waikikiden hamile pijama takımı aldım. Lohusa takımı baktım ama üçlü lohusa takımlarını sonra kullanabileceğim takımlar değil ve gereksiz pahalı bana göre
elaymoms Silaaa_2 tesetturluyum bende çok kararsız kaldım. Tesettürlü olup internetten alan varsa hayrına link bıraksın🌹 tşk 😂🌹
Eceecim Silaaa_2 lcw den gömlek gibi olan pijama takımından aldım. 2 tane de aynı tarz evde vardı onların hepsini koydum çantama. Prenses gibi olan pijama takımlarını çok fazla kullanamam diye düşünerek hiç almadım. 😁
Silaaa_2 AzraFarah kesinlikle öyle pijama takımı daha rahat lohusalliklar gereksiz pahalı bende ordan bakmayı düşünüyorum 😊
Seysey Trendyol miss dünya lissa markasına bakabilirsiniz 3 takım aldım ben biri gecelikti kumaşı vs çok memnun kaldım
soulmate35 ben de pijama takımı tercih edeceğim lohusalıklar bana çok kadınsı ve ağır geliyor model olarak dantel vs olmasından ötürü gömlekli alt üst şık bir takım alsan daha iyi olur bence. canım
Silaaa_2 soulmate35 kesinlikle sana katılıyorum böyle daha çok kadınsı duruyor dantel çok sevmiyorum saten böyle hoş gömlekli tarz da şık pijama takımları var bende onlardan almayı düşünüyorum 😊
Silaaa_2 Eceecim en iyisini yapmışsın canım lc wakikide de güzel pijama takımları var mutlaka bakacağım teşekkür ederim 😊
Silaaa_2 zeynepmom34 en iyisi bende lohusallik almayı düşünmüyorum hem gereksiz pahalı hemde sevmiyorum dantelli çoğu gömlekli pijama takımları daha hoş duruyor canım 😊👍🎀