minik_koala_ve_annesi Iyi geceler kizlar hepsiburada da molfix bebek bezi 2.urun 1 tl ye geliyor stok yapmak isteyenler varsa 😇duyrulur
minik_koala_ve_annesi Bsldkbklm https://instagram.com/stories/trendy.shoppings/3055257878659161056?igshid=MDJmNzVkMjY= devam ediyo canim
minik_koala_ve_annesi onelastgoodbyy 4 numaranin 100 qdetini 285 tl ye aldim yeni canim baya pahalanmis bezler de
mylittlebabym Ben 120 adetini 200 liraya almıştım şimdi 216 adetini 315 e aldım :) teşekkür ederim indirim haberi için 🧡
minik_koala_ve_annesi mylittlebabym rica ederim kuzum 🥰aynen canim cok pahalandi ya 135 adeti 235 almistim simdi 135lisi 323 tl biz bide mama da iciyoruz haftada iki kere zam geliyor suan 330 tl mamasi ayda 4 kutu aliyoruz 🤪
onelastgoodbyy minik_koala_ve_annesi doğrudur canım ama ben de yakın zamanda 100 tanesini 210 TL ye aldim, alınan yere göre değişiyor sanırım 🌸
2prensesannesiiii minik_koala_ve_annesi gördüm canım teşekkür ederim ama böyle avantajlarda dikkat etmekte önemli tarihi geçmiş ya da geçmek üzere olabiliyor 🥰🙏🏻
minik_koala_ve_annesi 2prensesannesiiii soyle kuzum ben gece gec saattr gordum bu linki acikcasi ayrintili bende bakmadim burayla paylasip yattim annelere fikir olsun diye bi arkadasima da attim genede ayrintili bak dedim hatta 😇iyilik yaparken kotu de olmak istemem ama oyle durumda iade edilebiliyo zatrn
minik_koala_ve_annesi onelastgoodbyy yaa nerden aldiniz bizde yeni aldik trendyoldan 100 adet 265 di sanirim
onelastgoodbyy minik_koala_ve_annesi ben İnternet üzerinden değil bi marketten almıştım canım ama senin için baktım şu an e bebek ve hepsiburadada 4 numara 100 lu molfix bez 220 TL bi göz at istersen🙏🏻