Deryana Düzensiz ağrılar sancılar dışında bir şeyim yok o kadar evi temizledim bugün yerleri sildim elimle halıları fırçaladım banyoyu yıkadım hurma yemeği bıraktım sıkıldım artık sizde durumlar nedir
Uges2015 Deryana ay demeyin böyle beni de korkutuyorsunuz 38+4 benim sancılar ve ağırlar var düzensiz bende de tık yok 🥹 yürüyüş ve squat yapıyorum bende ilk doğum olacak doktor 41 e kadar Bekleyebiliriz dedi bana da 🥹🥹
Meed Deryana aynı şekilde günlük temizlik çamaşır ütü üç katlı evim yukarı aşağı koşuyorum 5 haftadır da 1 cm açıklıkla tık yok yarın tam 40 haftalık 🙈 ilk kızımda 5 gün geçti suni sancıyla doğdum🥹 bir umut yarın inşallah doğsam diyorum😂♥️
Deryana Uges2015 belli ki bir dahaki normal kontrole gidecem ağrım sızım yok olunca da hiç rahatsız etmiyor şiddetli aman aman bir sancı yok
Deryana gencanneecikk sen bir de 39 lazım gör sanki zaman durmuş bir gün 3 gün kadar uzun geliyor hele sancı ağrı yoksa 😅🌼 sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı
Meli21 Benimde son 9 gün kalici sancilarim yok rahati yerinde gelecegi yok gibi🤯 gelsede sevsem daha skldm sanki hep hamileymisim gibi geliyor son günlerimi yasiyorum resmen hahahah
Deryana Meli21 evet bende öyle hissediyorum ay son günler çok sıkıcı Allaha hamdolsun bize çocuk nasip ediyor Rabbım böyle dediğimiz için günah yazmasın sadece artık uyuyamamak kalça ağrısı şişkinlik tuvalet yoruyor artık
Zeynep_2049 39+5 ve şu an doğum sancilarim başlamış 2 saattir fln hastaneye gitsem mi artık bilemedim
Zeynep_2049 mesudeislam evet geldim alttan muayene etti iki parmağımı geçmiyor dedi nstye bağladı su an büyük ihtimal yatisin yapılır dedi dua edin sağ salim kurtulurum insallah🤲🌝
Meli21 Deryana aynenn cok sükür herseye ama bu son günler gercekden gecmek bilmiyor gelmek bilmiyor hahaha
Serena94 Deryana 39+0 oldum bugün dedikleriniz hepsi bende de var. Yürüyüş yapıyorum temizlik her gün hurma yiyorum. Bi yandan artık doğsun istiyorum bir yandan da korkuyorum doğumdan biraz 🥲
Deryana gencanneecikk Defnesa bebeğin hareketleri çok yumuşak nasıl desem göbeğim avuç içim kadar uzanırken bilmiyorum normalde baya hareketli karnımı delecekmiş gibi acaba bu doğum belirtisi midir ilk gebeliğimle çok çok farklı bir gebelik yaşadım bu sefer
Hilallsili96 Deryana ay ne güzel son haftlardasınız biz daha 18+3 ❤️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊😊😊 İnşallah bizde o zamanları görürüz sağlıkla sıhhatlee :))