Ozderr bende iciyordum hamile oldugumu ögrendigim andan itibaren agzima sürmedim benim keyfim yüzünden bebegim zehirlenecekti ayrica bu konularda egitim almis biri olarakta bunun bilincindeydim hersey kafa da biter asla birakam asla asla derseniz tabi kii birakamazsiniz bakin size iki örnek vericem benim esim ergenliginden beri sigara icen biriydi sirf benim ve bebegimiz icin sigarayi birakti cok zorlandi kilo aldi, agzinda yaralar cikti ama cok sükür birakti 🙏🏻 Biz anneligi daha kucagimiza almadan tadiyoruz yaa babalar onlar anlamiyo bile bakin daha babaligi tatmamis adam bile karnimdaki bebegimizi düsünüp sigarayi birakti 🙏🏻 Size son bir örnek daha vericem benim annem 54 yasinda ve 40 yildir sigara icen biri ama nasil iciyo günde 2-3 paket hatta bazen tütün iciyodu yetistiremeyince ben dogum yaptiktan sonra cocuga annem bakacakti ve bizim sartimiz sigarayi kesinlikle birakmasiydi dogumuma 58 gün var ve annem sigarayi birakti nerdeyse 🙏🏻 Bunlari düsünüp sizde birakabilirsiniz size bagli olan karninizdaki masum yavruyu düsünün ❤️