Koalammm Sevimefealp canım benim başın sağolsun gerçeten çok üzücü Rabbim içine ferahlık versin zor bir durum . Yalnız kalicam demişsin 3 tane evladın varmış yalnız değilsin tabiki onlar senin hep hayatında olucak sakın öyle düşünme hem Allah var yukarda biz görmesek duymasakta hiç kimse yalnız değil sende yalnız değilsin. İçini rabbine dök derdimiz de onda devamizda ne olursa olsun hwr zamn ona sığınırız Ellerini aç dua et rabbimde sana inşallah gönül ferahlığı versin içindeki kötü hissiyatı duyguları alsın inşallah 🙏🌸 evlatlarına da sarıl birbirinize daha çok ihtiyciniz var rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Allah ayırmasın sizi ♥️
KLORAKHANIM Sevimefealp rabbim Sabrini önüne sersin insallah, 3 evladinin hürmetine kolayliklar getirsin 🌟🙏 başın sagolsun… ne desem bilemiyorum benim de kalbim acidi 🙏 Ve gòzün aydin, kokusu eksik olmasin yavrunun
suleeeeeeeee Sevimefealp Yüce Allahım yar ve yardımcın olsun sana dayanma gücü versin 3 evladın için ayakta kalmak zorundasın Rabbim noksanlık göstermesin yasadıgınız durum cok zor Rabbim kimseye kaldıramıcagı yük vermez inşallah
Sevimefealp suleeeeeeeee eşimin yaşarkende yükü ağırdı hem kendine hem bize ama yokluğu daha kötü oldu bu dünyada imtihanım böyleymiş diyorum
Ahsenn031013 Sevimefealp bi yerde duymuştum Eşini kaybetmek insanın küçük kıyameti kendi vefatı ise büyük kıyametiymiş😞 Rabbim çocuklarına uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin en önemliside sana dayanma gücü versin kardeşim Bu kıyametin bu acın eminim geçmeyecek geçicek diyemem ama yavruların sana dayanma gücü olucak Rabbim onların yokluğunu göstermesin… Başın sağolsun.. Allahım yardımcınız olsun
3babymom Sevimefealp çok uuzldum başınız sagolsun 😞 çok zor bı durum Allah yardımciniz olsun size sabır versin evlatlarınizı size bağışlasın 😞