Bunları buraya yazmak öyle zorki bu üçüncü denemem ve bende buruk doğum hikayemi yazıp çekilicem buralardan ben 37 haftalık hamileyken 26 şubat gecesi eşim kardeşi ve abisiyle iş yerimizde otururken bianda ortadan kayboluyo ve çamaşırhanede canına kıydı o gece haberi aldığımda rüya gördüğümü düşündüm o kadar acı bir şeydiki güle oynaya evinden cıkan kocamın cenazesi eve geldi eşimin piskolojik sorunları vardı siz sormadan söylüyeyim her türlü tedavisini yaptırdık dünya onun etrafında dönüyordu ne istese yapıldı kah ailesi olsun kah ben ama başka sıkıntılarıda vardı olmayınca olmuyor. Ertesi günü cenazeyi kaldırdık ama benm ağlayıp bağırmaktann kasılmalarım başlamış ana hissediyorum kardeşim zorla kontrol amaçlı beni doktora götürdüğünde sancılarım çıktı ve sabahına acil sezaryena aldılar hastanede herkes cenazem olduğunu yavrumunn yetim kaldığınk biliyolardı o güzden cok ilgilendiler saolsunlar belden uyuşturmalı oldum ama cok ağladığım için azda uyuttular 28 şubatta bebeğim cok şkür sağlıkla doğdu allahım evimden bir sevdiğimi aldı başka sevdiğimi verdi kızım babasının kopyası sanki eşimi yeniden büyütücek gibi hissediyorum 2 gün arayla biri gitti biri geldi cek değişik şuanda hala iyi değilim herkes yanımda ama yinede yalnızım cok zor birşeyy 3 tane evladım var hepsi gözüme bakıyo nasıl yapıcam dayanıcam bilmiyorum aileler hep yanımda ama illaki bir gün yalnız kalıcam bende allaha dua ediyorum dayanma gücü versin sizlerdende sua bekliyorum