Meloo35 22.haftadayız hala karnım büyümedi sanırım iç karnım geniş kızlar ben bu duruma avantaj olarak bakıyorum açıkçası 🙈 sizlerin göbişlerii kaçıncı ayda çıktı
SheeR Meloo35 21 haftadan sonra çıktı benim 21 haftalık olana kadar dümdüzdü karnım herkes şaşırıyordu nasıl hamilesin diye suan 23+6 karnım bariz belli oluyor top gibi oldu ☺️ yavaş yavas sizin de çıkacaktır
kkadereraslan Meloo35 benimde durum aynı 22 haftalığız ama hala aşırı bi belirginlik yok. Ben fitness antrenörüyüm. Yıllardır spor yapıyorum ve hamileliğimin başından beridir de devam ediyorum. Zamanında yaptığım karın kaslarına bağlıyorum bu durumu 🤭
AdinsMom Meloo35 ben 30 oldum hâla 20.haftadaki karnım var iç karnım geniş hissediyorum bebeği her yerimde ama dışardan küçücük karnım
Ebrusamet07 Meloo35 ilk bebegimde idrar yolu enfeksiyonu oldum mecburi hastaneye yattım 7. Ayımda serumlarla şiştim ve o zaman belli olmuştu karnım şimdi 3 aylik hamileyim buyuyecegine küçülüyor 😅 bulantılı ve bol tiksinmeli hamilelik handikapı
Deletedmom_69 18den sonra biranda çıktı hapşursam doğuracak gibiyim 22. Haftanın içindeyim 😅 kiloluydum ama orantılı ve göbeksizdim şimdi popo ve göbek lök diye çıkınca herkes sen nasıl sakladın hamileliğini bu zamana kadar doğuracak gibisin diyor 😅
Silaaa_2 Meloo35 7 ci ayımdayım 29+3 gün bu ay birden bire büyüdü karnım baya bir bundan önce hiç yok gibiydi neredeyse ama şimdi hızla büyümeye devam ediyor 🙃
asilbabymom 30 haftadan sonra hamile olduğumu fark edenler oldu 🥹 öncesinde, otobüste yer bile verilmiyor insanlar beni öğrenci sanıyordu ne tuhaf seylere denk geldim 😅😅