Busra4598 Kızımın ismine Mihra Sena koymaya karar verdik sizce nasıl aranızda Mihra veya sena koyacak var mı yada koyan var mı
bsrguneri03 Busra4598 isimm bulamıyoruzz aslaa öneriniz varsa alırım bende 😂😂 kız bebişimiz içinn 🌸🌸🌸🌸☺️☺️💗💗💗💗
sburcu41 Busra4598 ben de mihra istiyorum ikinci bir isim düşünmüyorum. Başka isimler de araştırıyorum ama hiçbir Mihra☀️ kadar sıcak gelmiyor 🥰
AzraFarah Busra4598 kızımın adı Zeynep Sena. Çok seviyorum iyi ki, Zeynep hep istediğimdi sena da bir yerden aklıma geldi iyi ki koydum. Çok yakışıyor
KLORAKHANIM Miniklerim22 ayy sare ismini gorunce, dün sera isminin anlami prenses demekmis bende 2. Isim olarak dusundum ama 🥲❤️
Busra4598 bsrguneri03 Mihra koyabılırsınız😂onun dısında düşündüğümüz isimler aysima ilay öykü beren buğlem İkra asel vs
Busra4598 Cicekk2828 tesekkürler basta benim eşimde telaffuzu zor gibi dedi hatta 2 isim koymayalım bari birini koyalım dedi ikna ettim Mihra benim dediğim oldu sena eşimin dediği😂
Busra4598 sburcu41 aynen bende Mihra ismini begenıyorum anlamı ne diye bılıyorsunuz ben nette bakmıştım
Sena-cy00 Busra4598 Benim ismim Sena.. Allah’a şükretmek anlamında olduğundan ismimi seviyorum.. Bence Mihre ismi de çok güzel uymuş.. Yine de siz bilirsiniz 😊
bsrguneri03 Busra4598 beren ve mihrayı begenıyordum mihradan vazgeçtim beren askıda kaldı eger baska ıcıme sınen bulamzsam beren koyacagz sanırım 😅💗💗
sburcu41 Busra4598 güneş ve güneşe dair, dostluk, arkadaşıik, hoşgörü gibi birçok güzel anlamı var. Mihr güneş demek zaten. Ra eki taşıyan isimler de ayrıca üst boyutlu ve ışığı yüksek kişiler olurmuş. Sevgi dolu ve gönülden olurlar 🥰