Nurasya Kızlar iyi geceler sezeryan olanlar bi yardım edin dikişlerimin sağ tarafında şişme oldu ve çevresinde batma ve ağrı var sizdede oldumu sebebi ne olabilir yada Salı günü doğumum oldu
Linabebek1 Nurasya 2 gün oldu bende de şişme oldu çok ağrım var acıyor korkuyorum dikiş nasıl iyileşcek
Betulnnmz Nurasya canım benim de dikişlerimin tam üst tarafı neredeyse yumruk kadar şişmişti kadın doğuma gittim bir ilaç verdi kullandım bir kaç günde normale dönmüştü
Nurasya ogrencianne35 doktora haftaya perşembe kontrole gel dedi sıcak uygulayabilirsin kullandığın kan sulandırıcı iğneden kaynaklı dedi ama yinede kafama çok takılıyor
Kbramhmt Kadın doğum acile bi gidip baktıranilirsiniz ben gitmiştim ama benim yaramda akıntı olmuştu ateşimde çıkmıştı meğer enfeksiyon olmuş yara yeri bi muane ederler hemen korkma en azından için rahat eder belki ağrı kesici verir
Nurasya Betulnnmz perşembe gidince ne dicek kan sulandırıcı iğneden kaynaklı dedi ama duş almaya giremedim korkuma bişey olursa diye
ogrencianne35 Nurasya doğumdan sonra 5.günü gittim kontrole yani canınız acıyor aksi bir durum hissediyorsanız gidin ihmal etmeyin
Beriiil Nurasya nasıl oldunuz acaba bende ayniyim sol tarafım normal duruyo sag tarafımda şişlik var yumuşak bı şişlik değil sert bi şişlik sizinki geçtii mi
Nurasya Beriiil biraz daha toparlandım gibi ama ağrı acı arada devam ediyor benim şişliğimde geçmedi hala neden anlamadım
Beriiil Nurasya bende aynı durumdayım yaa kontrolede daha gitmedim neden böyle oldu anlam veremedim korkuyorumda
Nurasya Beriiil aynen bende bişey yoktur inşallah yarın benim kontrolüm var bakalım ne dicek ona göre sanada haber veririm normaldir belki
Beriiil Nurasya insAllah yaa ben hastanedeyken biri beni korkutmustu bu sezeryanla ilgili ondan kafama takıyor degilim bakim senin doktor ne diyo ona göre hareket edim bende😂😂😂
Nurasya Beriiil gittim geldim şimdi kan sulandırıcı kullandığın için diyo günde 15 dkka sıcak uygula oraya dedi hafif enfeksiyon var gibi ama şişliğin onla alakası yok dedi antibiyotik verdi bide iz kalmasın diye krem verdi okadar