Deletedmom_1003 5 aydır gece uyku düzenimiz harikaydı dün istanbuldan annemlere geldim bugün bütün düzen bozuldu saat 9da uyuyan çocuk bugün uykuya direniyor saat 2 oldu hala uyumuyor gözümden uyku akıyor bütün düzen bozuldu ne yapıcam şimdi ben delirmek üzereyim
Miniklerim22 Deletedmom_1003 piş piş sesi acın ayagınızda salayın cok zor oglumdan bilirim gecelere kadar uyumazdı 1 gun duzeni bozulunca diş cıkarıyor olabilir blki rahatsızlığı vardır annesi inşallah uyur bebiş
uraz_ve_annesi- Deletedmom_1003 5. Ayda uyku gerilemesi diye bir gerçek vardenk gelmiş olabilir bir süre sonra eski düzenlerini dönüyorlar 🤦♀️
Deletedmom_1003 Edafmo onu yapıyorum zaten ama sürekli gazı varmış gibi davranıyor kustu gazını çıkarttı kaka yaptı hala aynı
Miniklerim22 Deletedmom_1003 karnı agrıyor olabilir karnına masaj yapın deneyin blki ii gelir ovalayın isterseniz
Deletedmom_1003 Miniklerim22 yok diş felan değil tamamen huzursuzluk düzeni bozdu bilmiyorum nasıl toparlıcam bir daha
Kelebekk-0307 Deletedmom_1003 göz korkutmak istemem ama çok zor düzeliyor her bebek elbette farklı ama çok çabuk alışkanlık yapıyorlar 7.ayda annemlerde kaldım 1 hafta o sürede bozulan düzeni 11.ayindayiz hala oturtamadm olmuyor kızım inatçı çünkü buna büyüme dis sorunları vs gibi şeylerde eklenince içinden çıkılmaz bir hal aldı ne gece uykumuz kaldı ne de gündüz rahatı bazen ağlıyorum sinirden tavsiyem hemen düzenini tekrar oluşturmak için cabalamaniz tavsiye veremeyeceğim çünkü bende hiçbiri ise yaramadı umarım siz bir yolunu bulursunuz